Pergnerová se setkala s Jacksonem i Aerosmith. Od celebrit sbírá netradiční předměty

Tereza Pergnerová v 7 pádech Honzy Dědka

Tereza Pergnerová začala moderovat hitparádu už jako devatenáctiletá dívka. Během své kariéry se potkala s řadou světových hudebních hvězd, od kterých začala sbírat nejrůznější předměty na památku. Jakou nejbizarnější věc dostala a co prozradila o nové reality show, kterou natáčela na Filipínách?

Sympatická Tereza Pergnerová si v 90. letech získala Česko svým nezapomenutelným moderováním hudebního pořadu, kde pravidelně vyhlašovala hitparádu nejúspěšnějších písniček. Svým neotřelým a trochu bláznivým vystupováním se téměř okamžitě odlišila a stala se miláčkem mladé generace. A jak vůbec vznikl její legendární pozdrav: „Čago belo, šílenci“ ?

Mohlo by vás zajímat: Tereza Pergnerová se vrací na obrazovky. Pořád věřím na dobré konce, říká moderátorka

„Chodívala jsem do Alfy na Václavském náměstí, kde se konaly diskotéky pro patnáctileté. Byly od tří. Chodili tam mladí Italové a zdravili mě: ‚Ciao Bella‘ a já jim odpovídala ‚Čágo belo‘, abych je zmátla. Pak jsem si na to vzpomněla, když jsem v devatenácti dělala hitparádu. Táta říkal, abych to pustila, že to je blbost, kterou si možná budou lidi pamatovat. A to se stalo,“ prozradila Tereza v pořadu 7 pádů Honzy Dědka a dodala, že si na to dokonce nechala udělat ochrannou známku.

Bizarní sbírka předmětů slavných hvězd

Dále se Tereza Pergnerová pochlubila svou zálibou ve sbírání předmětů od slavných hudebních hvězd. „Mám náušnice od Maggie Reilly, mám trsátko Aerosmith, prezervativ od Boba Geldofa, ale nepoužitý,“ dodala se smíchem moderátorka a pokračovala ve vysvětlování. „Já jsem byla totiž tenkrát nemocná… a nemohla jsem s ním dělat rozhovor. Ve studiu byl za mě Michal Viktořík. Ale upozornili ho, že sbírám věci od hostů a on vyndal prezervativ, podepsal ho a poslal mi ho. Takže ani jsem ho nepotkala, ale mám jeho prezervativ,“ popsala Pergnerová vtipnou historku, která jí utkvěla v paměti do dnes.

Čtěte také: Tereza Pergnerová překonala své démony. Následky drogové závislosti pociťuje dodnes

Tereza Pergnerová se už jako malá setkávala se slavnými osobnostmi, protože její tatínek, Eduard Pergner, byl známý scenárista a také textař. Má na svědomí nesmrtelné hity jako například Děti ráje nebo Diskopříběh. Často se na názor ptal právě Terezy, jelikož mu záleželo na tom, zda je na první pohled zřejmé, o čem text písně je. „Tatínek nás i v noci vzbudil a zpíval nám texty. Pak se na mě podíval a zeptal se, o čem to je. A když jsem neřekla souvislou větu, řekl, že to je blbý, ať jdu spát,“ vzpomínala dvojnásobná maminka v premiérovém dílu pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Nová reality show

Pergnerová v roce 2005 moderovala legendární reality show VyVolení, kterou sledovalo celé Česko. Teď se na televizních obrazovkách objeví znovu v souvislosti s jiným projektem. „Točila jsem teď reality show, ve které se nevyhrávají peníze. Není ani vítěz. Je to vztahová reality show a celou tu dobu, kterou jsme tam strávili, jsme mapovali muže a ženu, kteří se k sobě snaží najít cestu,“ nastínila Tereza nové detaily připravovaného pořadu, který odvysílá televize Prima.

Podívejte se také, jak Tereza Pergnerová promluvila o nové reality show:

Sdílejte článek
Štítky moderátorka celebrity 7 pádů Honzy Dědka Tereza Pergnerová reality show Honza Dědek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.