Celebrity

29. července 2024 06:00

Šarlota Chmelařová

Tereza Pergnerová promluvila o kráse: Žijeme v době, která je zacílená nestárnout

Moderátorka nové reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Tereza Pergnerová promluvila o stárnutí, kráse, těle a životě. Jak se udržuje fit?

Dvojnásobná maminka Tereza Pergnerová nedávno oslavila své 50. narozeniny. Věčně usměvavá moderátorka však na pohled snad vůbec nestárne. I když ona sama to vidí jinak. „Já stárnu, ale to dospívám je hezčí. Takhle, protože žijeme v době, která je zacílená nestárnout. A ženy často mají pocit, že je to něco nepřirozeného, ale je to velmi přirozené. Pojďme tomu říkat třeba dospívání, druhý, třetí, čtvrté dospívání. Ale to nás nesmírně z mého pohledu posiluje,“ prozradila pro rádio Impuls Pergnerová, která je hlavní tváří nové seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou budete moci sledovat již brzy na prima+.

Mohlo by vás zajímat: Tereza Pergnerová o výchově: Jsem ta přísnější, ale dcera si z toho nic nedělá

Od návratu z Filipín je Tereza v jednom kole. Jak sama sdělila, ihned nastoupila do pracovního režimu, a tak byl pro ni návrat do Česka poměrně tvrdý. Radost jí ale dělá především její rodina. S partnerem Jiřím Chlebečkem má dceru Natálku a z předchozího vztahu ještě syna Samuela, který žije v zahraničí. Moderátorka se netají tím, že s dcerou občas prožívá krušné chvíle související s dospíváním, ale situaci bere s humorem. Nedávno spolu například vyrazily na ryze holčičí dovolenou.

„Mám ráda pohyb.“

Tereza Pergnerová má skvělou postavu, za kterou jí pochválila právě i dcera Natálka. O humornou historku se moderátorka podělila minulý rok na svém Instagramu, kde popsala, jak jí dcera řekla, že zezadu vypadá jako šestnáctka.

A jak se blonďatá kráska udržuje? „Mám ráda pohyb. Ráda chodím a myslím si, že chůze mě docela udržuje. Ale nejsem úplně na to svoje tělo fixovaná. Někdy vypadám líp, někdy hůř, ale nějak to nehlídám. Nezaměřuji se na to, protože by to odvádělo pozornost od těch radostí. Životní radost u mě funguje tak, že je moje tělo spokojené, nechci, aby trpělo hlady a nechci, aby trpělo, když se přejím. Takže držím nějakou hezkou střední cestu,“ sdělila Tereza webu Prima Ženy.

Čtěte také: Tereza Pergnerová se vrací zpátky do dětství. Můj muž vidí, že jsem šťastná, říká

Cennou radu jí dal v minulosti její tatínek, textař a scénárista Eduard Pergner. „Můj táta mi kdysi říkal: Představ si svoje tělo jako auto, ty potřebuješ dobře natankovat, aby to auto mohlo dobře jet a toho se držím,“ popsala Tereza své stravovací návyky pro Prima Ženy a dodala, že když má někdy chuť na smažené nebo nezdravé, tak si ho dá bez výčitek.

Nová seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Tereza Pergnerová krása stárnutí Honeymoon – líbánky k nepřežití

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.