Jana se Zdeňkem spí nahá v posteli. Vnímám ho jako jezevčíka, říká

Jana a Zdeněk spí nazí - Honeymoon – líbánky k nepřežití (9)

Vztah Jany Boháčkové a Zdeňka Řehoře se od samého počátku nové vztahové reality show příliš nezlepšil. Dvojice spolu zatím nenašla společnou řeč, i když co se studu týče, odhodili před sebou oba dva veškeré zábrany a spí vedle sebe nazí.

Jana Boháčková (35) pracuje jako pekařka a je už deset let sama. Do reality show se přihlásila, protože už má single života po krk a doufala, že tam k sobě někoho najde. „Už mě nebaví tady být sama. Ale tohle není být sama, ale taková ta samota. Takový to jako když jedete ten poslední pracovní den z práce v autě a úplně to na vás padne, že zase otevřete ten prázdný barák a vyskočí na vás akorát čtyři psi a víte, že ty dva volný dny s nikým nepromluvíte,“ vysvětlila svůj pohled Jana v devátém dílu nové vztahové reality show.

Přes počáteční nadšení ze svého ostrovního manžela Zdeňka Řehoře (45) se ale překlenula do silné averze, kterou si vůči němu vytvořila. Zpočátku ji iritovaly jeho dlouhé vlasy, pak jeho jméno a teď už vlastně i jeho vtipy a celý on.

Spí vedle sebe nazí

Na to, jak spolu nevychází, se ale na druhou stranu jeden vedle druhého cítí velice uvolněně. Oba dva totiž usínají zcela bez oblečení. „Mně se vedle Zdeňka spí tak, jako by tam nikdo nebyl,“ prohlásila se smíchem pekařka v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou moderuje Tereza Pergnerová. „Já ho vůbec nevnímám v noci, vůbec,“ pokračovala.

„Já Zdeňka vnímám něco jako jezevčíka. Prostě taky tam se mnou v té posteli jsou a taky je tak akceptuju. Takže Zdeňka v naší posteli akceptuju,“ dodala. „My spíme oba úplně nahý, udělali jsme si takovou přátelskou dohodu. Nám to nevadí ani jednomu, protože jsme na to zvyklí z domova,“ vysvětlila Jana.

Čtěte také: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Zdeněk to vidí stejně. „Nemáme problém před sebou být nazí, bereme to jako samozřejmost,“ odvětil Zdeněk, kterému se přezdívá Tarzan. „Že ten chlap vydrží vedle sebe mít nahou ženu, tak buď je teda extrémně trvanlivý, nebo to tak nevnímá. Já zas nevím, jak to vnímají chlapi,“ uzavřela Boháčková v devátém díle reality show, jejíž premiérové díly můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Spali byste nazí v posteli vedle někoho, koho nechcete?

Podívejte se, jak Janu se Zdeňkem hodnotí Hranáč, Švancara a Klára Lhotská:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.