Jana s Martinem předvedli Pobřežní hlídku. Řádění ve vlnách skončilo polibkem

Martin a Jana si zaběhali a došlo i na romantickou líbačku ve vlnách (7)

Jana s Martinem přemýšleli, jak zahnat nudu na pláži. Ze sportovní aktivity se nakonec vyklubala zábavná činnost, která skončila romantickým polibkem v moři. Podívejte se na exkluzivní video ukázku.

Jana (25) s Martinem (31) jsou na své pláži už několik dní a dvojici začala dobíhat nuda. Martin jako správný sportovec navrhl, že si půjdou zaběhat, a k jeho překvapení Jana souhlasila. Ostrovní manželé se tedy vrhli na lehký výklus podél pobřeží. „Chtěl jsem se proběhnout aspoň lehce a taky tím zabít nějaký čas,“ prozradil Martin v dalším díle nové seznamovací reality show, kterou moderuje Tereza Pergnerová.

Sportovní aktivita nakonec oba dva bavila a chvíli se zdálo, že se snad ocitli v castingu na nové díly seriálu Pobřežní hlídka. „Byl jsem rád, že Janča na to, že říkala, že neběhá, tak s tím neměla žádný problém,“ pochválil svou ostrovní manželku hokejista.

Romantický polibek v moři

Poté, co doběhli, se oba dva rozhodli osvěžit v moři. Jakmile se k sobě přiblížili, nechali se strhnout okamžikem a došlo na vášnivý polibek. „No jak jsme tam byli spolu, byli jsme u sebe blízko, tak jsme si dali pusu a bylo to hezké,“ popsala Jana romantický moment. „Takže jsme si dali pusu a uvidíme, jak to půjde dál,“ napínal s úsměvem na tváři Martin v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Podívejte se také na Martinův první sen, který ale nebyl o Janě:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 9. 2024

Berani, nenechte se dnes od druhých tlačit. Lidé se sice vyvyšují, ale za jejich slovy se skrývá jen málo. Dávejte si pozor, abyste se nepřepálili. Tento den byste se měli starat o sebe a své potřeby. Podnikněte kroky k tomu, abyste si zajistili to, co chcete. Spojte se s lidmi, které jste nedávno potkali. Tato náhodná setkání mají svůj význam.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.