Honeymoon: Jana Rousová si přeje reálný vztah. Chce se naučit lépe vyjadřovat pocity

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Jana Rousová

Jana Rousová je další účastnicí nové seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití. Co o sobě prozradila?

Jana Rousová

Datum narození: 3. 7. 1998 (26 let)

Bydliště: Předonín (kousek od Roudnice nad Labem)

Znamení zvěrokruhu: Rak

Výška: 167 cm

Zaměstnání: specialistka (práce v kanceláři)

Záliby: kino, procházky s pejskem, výlety, cestování, cvičení, brusle

Silné stránky: přátelská, zodpovědná, pečlivá, spolehlivá, empatická

Slabé stránky: náladová, nerozhodná, ovlivnitelná, sebekritická, detailistka, nedůvěřivá

Proč jsi se přihlásila do reality show?

Viděla jsem ukázku na Primě a dost mě zaujala možnost strávit s nějakým klukem měsíc na ostrově a vybudovat s ním vztah. Chtěla jsem zkusit jinou formu seznámení. A důvod, proč jsem se přihlásila, je, že chci reálný vztah. Nejvíc mě zaujal koncept této reality show, kde je možnost poznat někoho v opačných podmínkách, než na které jsem zvyklá, být s někým 24 hodin v kuse, každý den po dobu měsíce, bez mobilu, bez sociálních sítí, jen já a on a nikdo jiný.

Co od toho očekáváš?

Očekávám, že z ostrova odletím společně domů s tím dotyčným.  To je moje největší očekávání a věřím tomu, že mi vyberou toho správného, s kterým si budu rozumět. Díky tomu měsíci na ostrově, kde budeme mít navzájem jen sami sebe, bych si také chtěla urovnat nějaké myšlenky, přijít případně na nějaké chyby, které v sobě mám a které pro vztah nejsou dobré, abych se jich pak mohla vyvarovat. Chtěla bych se naučit více mluvit o problémech nebo věcech, které se mi nelíbí, a říct to vše hned rovnou a upřímně, protože vždy vše dusím v sobě a až když to přeteče, tak vše zpětně vyčtu, což není správné.

Tenhle koncept reality show mi dost připomíná film Modrá laguna. Moc se mi líbí, protože tam jsou dva lidé, kteří si vystačí sami a nikoho k sobě nepotřebují, sžijí se a už ani nechtějí zpátky do civilizace, protože si uvědomí, že jim je takhle spolu na tom místě nejlépe. Takové je moje očekávání, ale do civilizace se vrátit chci!

Věříš na lásku na první pohled?

Ano, věřím na lásku na první pohled, ale neříkám, že to musí být láska na celý život. Chtěla bych být s někým, s kým zůstanu napořád, ale v dnešní době mi to přijde poslední dobou nereálné.

Jaký je tvůj ideální typ muže?

Vždycky jsem měla dané, že ten kluk musí být snědý, mít hnědé vlasy, hnědé oči, musí být vyšší než já. Mít postavu akorát, ne hubený, ne silný, ne příliš svalnatý. Nikdy jsem takového kluka neměla, jen jednou, až na barvu očí, měl je nádherně modré. Takže jsem se tím nikdy neřídila, ani to nejde, ale vždy jsem to tam měla. A povahově bych chtěla, aby si mě ten kluk uměl vážit a abych mu stačila. Aby se mnou chtěl a uměl trávit čas i o samotě, aby se se mnou nenudil. Aby byl rád za to, že je se mnou a neměl potřebu vyžadovat pozornost od jiné, aby byl věrný. Taky bych chtěla, aby nebyl sobecký a nemyslel jen na sebe. Když bych to shrnula, tak mě ten kluk musí fyzicky přitahovat, musím u něj cítit chemii, bez ní to nejde, a musí si mě jako holky vážit.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Když bych si měla představit líbánky jako jeden okamžik, tak si je představuji někde u moře na pláži, kde jsem jen já a on. Sedíme spolu na dece na písku, máme u sebe láhev vína, povídáme si, smějeme se a koukáme na západ slunce. Chtěla bych jet alespoň na týden do zahraničí, kde budeme jezdit na výlety, chodit k moři, večer na drinky, bavit se a užívat si první manželské okamžiky.

Reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití sledujte již nyní na prima+ a od 26. srpna na Primě

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.