Jana před obřadem neudrží slzy. Ze svého ostrovního manžela Martina je nadšená

Jana Rousová se připravuje na obřad a vzpomíná na sestru (4)

Jana Rousová tvoří pár s Martinem Motejlkem. Oba si sebe moc přáli už od jejich prvního setkání na speed datingu. Janu ale před obřadem přepadnou emoce, když se jí Tereza Pergnerová zeptá na rodinu.

Jana Rousová (26) má sestru, dvojvaječné dvojče, se kterou si je velice blízká. Před svatebním obřadem ji navštíví moderátorka Tereza Pergnerová, aby zjistila, jak se cítí. Účastnice nové seznamovací reality show přizná, že je velice nervózní a celou noc nespala. Během otázky na rodinu a na to, co si myslí, že by jí někdo blízký poradil, se Jana rozplakala.

„Myslíš na ségru?“ ptala se Tereza. Jana jen zakývala hlavou a zakryla si oči. „Je nádherné mít takhle blízké vztahy. Já jsem přesvědčená, že i když tady teď není, tak duší a energií je s tebou a možná právě proto to dopadne určitě skvěle,“ řekla jí Pergnerová. „Doufám. A nevím, co se to děje. To jsou všechny ty emoce najednou a že je to něco, co jsem ještě nikdy v životě nezažila. A je to pro mě úplně něco nového. A hlavně, že vždycky s tou ségrou jsme spolu, tak je to takové… Slíbila jsem, že nebudu brečet a brečím, bože,“ dodala něžná blondýnka ve čtvrtém dílu nové seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat už nyní online na prima+ nebo od 26. srpna na Primě.

Vzájemné nadšení

Moderátorka se pak rozhodla, že Janu už nebude trápit otázkami a nechala ji se v klidu připravit na obřad. Když se Jana a Martin (31) poprvé uviděli, byli ze sebe nadšení. Oba se shodli na tom, že si přáli, aby tam stál ten druhý. „Podíval jsem se na ni a říkám: Yes!“ popsal Martin své prvotní pocity. „Jo, je to on,“ doplnila s úsměvem Jana.

Mohlo by vás zajímat: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Ještě před samotným obřadem Tereza Pergnerová vyzpovídala také Martina. „Nejvíc mě oslnila jedna osoba, vím, že měla číslo sedmnáct,“ sdělil Martin. Ze záběrů ze speed datingu je potom jasně vidět, koho měl hokejista na mysli. Jak se bude jejich vztah vyvíjet dál? Sledujte novou seznamovací reality show.

Podívejte se, jak vypadalo první setkání Jany a Martina:

Sdílejte článek
Štítky vztahy reality show Tereza Pergnerová Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.