Influenceři už Janu nemůžou vystát. Já se té ženy začínám i bát, říká Švancara

Hranáč, Švanci a Klára Lhotská: Jana nás začíná už pěkně s*at - Honeymoon – líbánky k nepřežití (3)

Bývalý fotbalista Petr Švancara spolu s influencerem Martinem Hranáčem a Klárou Lhotskou hodnotí novou seznamovací reality show a její účastníky. Trojice se proti Janě Boháčkové a jejímu chování vymezila už dříve. Tentokrát ale nešetří slovy kritiky.

Jana a Zdeněk neprožívají tak úplně růžové období líbánek. Dvojice se spolu má pokusit budovat vztah na opuštěné pláži, ale jejich soužití zatím připomíná spíše válečnou stezku. Na vině je ale především Jana, která si ke Zdeňkovi vybudovala silný odpor a začala si na něm hledat věci, které jí vadí, jako třeba jeho dlouhé vlasy.

Mohlo by vás zajímat: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Na druhé straně stojí snaživý Zdeněk, který se náladovou Janu snaží tolerovat a na její rýpavé komentáře reaguje klidně a vyrovnaně. Na otázku, zda dává šanci jejich vztahu, měl jasnou odpověď. „Dávám šanci tomu, že si budeme rozumět,“ prohlásil Zdeněk.

Jana už začíná trojici štvát

Trojice influencerů dostala možnost zhlédnout díly nové seznamovací reality show a vyjádřit svůj názor na jednotlivé dvojice. K Janě si už ale postupně vytváří odpor kvůli jejímu nepříjemnému chování. „Tam je potřeba si uvědomit, že ta chyba, že člověk třeba nemůže najít partnera, tak to třeba záleží na tom člověku. Třeba já si myslím u Janči, že ona má hrozně vysoký nároky na ty chlapy a chce si dát přesně toho chlapa, co si vysnila. Ale musíš se taky podívat na sebe, co můžeš tomu partnerovi nabídnout,“ okomentoval Martin Hranáč ukázku z třetího dílu seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat na prima+ nebo od 26. srpna na Primě.

Jakmile Jana prohlásila, že Zdeňka nedává, měl pro ni Hranáč jasný vzkaz: „My tě taky nedáváme,“ dodal se smíchem. „Ona může oslovit tím někoho jiného, ale tímhle oslovuješ akorát to, že se jí snažíš vyhnout i v šalině,“ přidal se Švancara, kterému se jednání potetované pekařky nelíbí. „Já už se té ženy začínám i bát,“ dodal na závěr. „Já taky,“ přidal se se smíchem Hranáč.

Podívejte se také na vášnivý polibek Simony a Michala:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.