Děti Zdeňka poprvé vidí tátovu manželku v reality show. Vypadá strašně, děsí se dcera

Zdeňkovy děti poprvé vidí novomanželku Janu

Tohle by o sobě asi pohledná Jana (35) od Zdeňka (45) z nové reality show prověřující vztahy slyšet nechtěla. „Vypadá to, že má raději kartáček na zuby než tátu…“, komentuje tátovu novomanželku syn Richard. Mladší Bára je ještě upřímnější.

Štíhlá a usměvavá blondýnka Jana s nepřehlédnutelným tetováním a pohodový vlasáč Zdeněk jsou novomanželé. Ke sňatku tento pár ovšem nedovedla láska a vzájemné jiskření, ale žhavá novinka mezi českými reality show. Tihle dva se před obřadem na Filipínách, kde se natáčela vztahová dramata, která se místy mění i v boj o přežití, neznali! Do poslední chvíle stejně jako další čtyři páry netušili, koho si vlastně budou brát. Od startu drsných líbánek na ostrově Palawan o sobě ale už začínají mít jasno. Podobně jako děti Zdeňka, Bára (11) a Richard (14), jež měly možnost tátovu novou ženu vidět ze záznamu, na který se moc těšily. Pak ale přišlo rozčarování.

Poslechněte si hned v úvodu článku na bonusovém videu k reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat na streamovací platformě prima+ a od 26. srpna na Primě, jak školáci Bára s Richardem hodnotí manželku svého táty. Upřímně a nekompromisně.

Víte o Janě Boháčkové z Honeymoonu, že má problém se seznamováním s muži?

„Ne, nelíbí se mi. Vypadá strašně… Já bych si s ní asi nehrála,“ reaguje na první záběry s tátovou novomanželkou Zdeňkova dcera Bára, kterou hned v zápětí překvapilo, že se hned políbili. „Hrozně teda nevypadá,“ je k Janě shovívavější Richard. S opatrností dodává, že by si k ní ale asi musel hledat cestu déle.

Čtěte také: Tito krasavci se nebojí dlouhých vlasů a odvážných účesů. Opravdu Janě z Honeymoonu nepřijdou vlasáči sexy?

Na orgie s kartáčkem Zdeněk není

Následuje scéna s rozbalováním první zásobovací krabice, jejíž obsah by měl novomanželům pomoci přežít jejich líbánky. Zatímco Jana je z prvního přídělu moderních pomůcek v podobě kartáčku na zuby a pasty pomalu v extázi, Zdeněk nadílku komentuje nezaujatě. Čištění zubů mu prý stačí tak dvakrát denně. „Občas si dovolím i zapomenout,“ přiznal ještě v první epizodě Honeymoonu, zatímco Jana si na pláži užívala dokonalé orální orgie se svým kartáčkem. „Vypadá to, že Jana má raději kartáček na zuby než tátu,“ nechá se slyšet Richard.

Když pak děti z Janiných úst slyšely nepěkné komentáře na tátovy dlouhé vlasy, ztratila u nich tato žena další body. „Dlouhý vlasy na chlapech mi přijdou nehygienické. Nesnáším to na chlapech. Prostě když vyleze z vody a má to rozpuštěný, kudrnatý, tak si říkám ne. Nejdřív si to dej do culíku a pak se přibliž...,“ zaznělo přesně od soutěžící Jany. Bára okamžitě tátu začala bránit: „Tátovi to rozhodně sluší víc s dlouhýma vlasama. Jana se za mě nechová dobře, trošku zle,“ pronesla dívka. Richard na to bohatě tetovanou Janu přirovnal k drsnému Avatarovi. Jestli Jana se Zdeňkem přežije tyhle nevšední líbánky v ráji, sledujte dál na prima+.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.