Jana se na líbánkách odvázala a ukázala prsa. Zdeněk jí leze na nervy už první den

Soutěžící ukázala prsa - Honeymoon – líbánky k nepřežití (1)

Účastnice nové seznamovací reality show Jana Boháčková (35) hned v prvním díle odhodila stud a ukázala poprsí. Ačkoliv na začátku se Zdeňkem (45) působili jako skvěle zvolený pár, už po prvním dni na líbánkách se ukazuje, že to tak úplně není. Problém je ale především na straně Jany. Co všechno ji na vyvoleném irituje?

V nové žhavé seznamovací reality show v čele s moderátorkou Terezou Pergnerovou (50) spojila televize Prima pět párů z lidí, kteří se dříve neznali. Dvojice byly odvezeny na opuštěné filipínské pláže na ostrově Palawan a měly se tam spolu pokusit přežít.

Mezi páry, které si vůbec nesedly, patří Jana a Zdeněk. Ačkoliv to zpočátku vypadalo velice nadějně a ti dva se k sobě měli, druhý den bylo vše jinak. Jana začala mít na Zdeňka averzi a začalo jí na něm vadit spousta věcí.

Jak můžete sledovat již nyní na platformě prima+ ve svádění nabité reality show Honeymoon - líbánky k nepřežití nebo od 26. srpna na Primě,  svou nelibost Jana Zdeňkovi dávala značně najevo.

Jana má odpor už ke jménu Zdeněk

Že si Jana se Zdeňkem moc nesedli, napovídá i jejich první hodnocení vztahu na kameru. „Dávám šanci tomu, že si budeme rozumět. Dávám šanci tomu, že spolu budeme vycházet a budeme si rozumět…“ vyznal se vyhýbavě Zdeněk ze svých citů k dosud neznámé partnerce Janě hned první den. Lásku nebo alespoň náznaky nějaké větší přitažlivosti nepocítila ani Jana.

Čtěte také: Honeymoon – líbánky k nepřežití představuje první pětici mužů

„Snaží se jednat mile, ale na mě už je to hodně. Je dost intenzivní,“ prohlásila upřímně Jana, která bez okolků rovnou přiznala, že už ke jménu Zdeněk má s ohledem na minulost odpor. Ačkoliv to vypadalo, že jí vadí téměř vše, jeho dlouhé vlasy jí iritovaly ze všeho nejvíc.

„Dlouhý vlasy na chlapech mi přijdou nehygienické. Nesnáším to na chlapech. Prostě když vyleze z vody a má to rozpuštěný, kudrnatý, tak si říkám ne. Nejdřív si to dej do culíku a pak se přibliž. To jsou ty druhotné věci, které mě se*ou, ale on je někdy tak intenzivní, až je to trapný,“ řekla Jana, která později zahnala chmury do moře a neváhala zahodit vrchní díl plavek. Svá ňadra tak rovnou v první den ukázala v celé své kráse.

„Občas jsou tu nádherné výhledy. Musím říct, že ta příroda je krásná. Původní i ta dovezená,“ okomentoval Zdeněk, který si však podle svých slov nenechá do svého vzhledu mluvit a vlasy stříhat na povel nehodlá.

Pusťte si na bonusovém videu, jak vidí druhý pár a jeho první chvíle kritická influencerská skupina Hranáč, Švanci a Klára Lhotská hodnotí Janu se Zdeňkem. Trefné, co říkáte?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.