Bouřlivá diskuze na téma dlouhé vlasy u mužů. Podle Jany je to nehygienické

Honeymoon – líbánky k nepřežití sestřih Jana Boháčková

Jana Boháčková je jednou z účastnic nové seznamovací reality show. Potetovaná pekařka se objevila hned v prvním díle a tvoří pár s pohodářem Zdeňkem Řehořem. Počáteční sympatie se ale ze strany Jany rychle promění v silnou averzi. Kromě dalších věcí jí vadí především dlouhé vlasy jejího ostrovního manžela.

Nová seznamovací reality show mapuje líbánky pěti párů, které spolu stráví měsíc na opuštěném ostrově. Jedním z nich je také Jana (35) a Zdeněk (45), kteří se objeví v prvním díle. Při pohledu na jejich prvotní úsměvy i vášnivý polibek to zpočátku vypadá velice nadějně. Situace ale nabere na obrátkách hned druhý den na opuštěném ostrově.

U Jany, která je už delší dobu sama, se začíná projevovat averze vůči Zdeňkovi, který jí začíná vadit čím dál tím víc. Stěžuje si zejména na jeho účes. „Dlouhý vlasy na chlapech mi přijdou prostě nehygienický, nesnáším to,“ prohlásila Jana hned v úvodu nového pořadu, kde se mimo jiné uvolnila natolik, že odhodila stud i podprsenku. „Prostě když vyleze z vody a má to rozpuštěný, kudrnatý, tak si říkám ne. Nejdřív si to dej do culíku a pak se přibliž,“ uvedla Jana, které vadí také Zdeňkovo snažení.

Mohlo by vás zajímat: Děti Zdeňka poprvé vidí tátovu manželku v reality show. Vypadá strašně, děsí se dcera

„To jsou ty druhotné věci, které mě se*ou, ale on je někdy tak intenzivní, až je to trapný,“ nešetřila vůči němu kritikou. Zdeněk, kterému se přezdívá Tarzan, si z jejího názoru ale těžkou hlavu nedělá. „Kdyby kdokoliv přišel, ať jdu na krátko, tak nepůjdu,“ prohlásil rozhodně.

Dlouhé vlasy u mužů a vášnivá diskuze fanoušků

Její výrok rozpoutal u fanoušků vášnivou diskuzi na téma „dlouhé vlasy u mužů“. Názorová rozepře přetrvává již třetí den od odvysílání premiérového dílu. Někteří lidé dávali Janě za pravdu: „Nechutný u chlapa. Chlap má vypadat jako chlap, a ne mít ucouraný háro,“ napsala například jedna sledující. Dalším fanouškům přemýšlení Jany vadilo: „Miluju, jak nelogicky to obhajuje hygienou. Dlouhý vlasy na ženách jsou v pohodě, ale na mužích nehygienický. Je normální, že se jí to nelíbí, že preferuje něco jiného, ale takhle to odsuzovat je blbost,” napsala další sledující. „Vždyť ona má taky dlouhé vlasy!“ podivovala se další. „To je dobře nepříčetná slečna, ať se koukne do zrcadla,“ vzkázala jiná.

Souhlasíte s Janou z Honeymoonu, že dlouhé vlasy u mužů jsou nehygienické?

Čtěte také: Kvíz Honeymoon – líbánky k nepřežití: Otestujte si, co všechno víte o nové reality show

Diváci chválí moderátorku Terezu Pergnerovou

Fanoušci vyzdvihují také samotnou moderátorku Terezu Pergnerovou. „Vypadá to na další zajímavou reality show. A navíc, když to budeš moderovat ty, Terezko. Máš moc příjemný hlas, empatii a navíc se na tebe moc dobře kouká,“ nešetřila slovy chvály na Pergnerovou jedna z divaček. „Super, Terezka je úžasná volba. To si i popláču,“ pochválila moderátorku další sledující.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Nadšené reakce diváků na první tři díly seznamovací reality show mluví samy za sebe. „Zdeněk a Jana jsou přesně ten pár, kvůli kterému na to prostě potřebuješ dál koukat,” okomentovala příspěvek na Instagramu jedna divačka. „Jana a její otrávenost je prostě top sledovat,“ dodala další sledující. „Bude to pořádná jízda,“ doplnila jiná fanynka. Nadšení diváci se našli i mezi známými osobnostmi. „Líbí se mi to a jsem zvědavý na druhý díl,“ napsal Josef Kokta.

Jana se na líbánkách odvázala a ukázala prsa. Zdeněk jí leze na nervy už první den:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.