Hranáč se opřel do aktérky nové reality show. S tou bych na ostrově nevydržel, přiznal

Hranáč, Švanci a Klára Lhotská hodnotí Janu se Zdeňkem

Jana (35) a Zdeněk (45). Přežijí spolu tihle dva líbánky na pustém ostrově? Martin Hranáč má jasno. Umělec a influencer společně s tiktokerkou Klárou Lhotskou a bývalým fotbalistou Petrem Švancarou zhodnotili dvojici z nové seznamovací reality show. Jak jeden z prvních párů vnímají a jaké jim dávají šance?

Umělec a influencer, který se mimo jiné živí jako číšník, je známý svými humornými videi na sociálních sítích. Dělá si srandu z lidí v gastronomii, ale také z běžných situací, a jeho smysl pro humor už oslovil stovky tisíc lidí.

Mohlo by vás zajímat: Děti Zdeňka poprvé vidí tátovu manželku v reality show. Vypadá strašně, děsí se dcera

A je to právě on, kdo dostal možnost vyjádřit svůj názor na novou seznamovací reality show a okomentovat průběh vztahu Jany Boháčkové (35) a Zdeňka Řehoře (45), kteří se objevili v prvním díle nové seznamovací reality show, ve které spolu pět párů stráví měsíc na opuštěných plážích. Dvojice budou odkázané pouze samy na sebe a musí spolu přežít nástrahy nehostinného prostředí. Spolu s ním tento pár hodnotila také Klára Lhotská a Petr Švancara (46).

Počátečního komentáře se ujal právě Martin Hranáč (40) a jako první prohlásil, že tomuto páru velké šance nedává. „Tak těm to nevyjde,“ řekl v moment, kdy se na sebe Jana se Zdeňkem poprvé podívají na mole. „Proč myslíš?“ zeptala se ho Lhotská. „To je vidět,“ stál si za svým Martin. „On to s ní bude mít hrozně těžký,“ dodal nekompromisně.

Zbytečně moc si ho kreslí

Čtěte také: Kvíz Honeymoon – líbánky k nepřežití: Otestujte si, co všechno víte o nové reality show

V dalším momentě prvního dílu spolu novomanželé vyskakují z lodi a musí doplavat na svou opuštěnou pláž, na které společně stráví měsíc. Ačkoliv je Jana z počátku nadšená a plná superlativů, podle Hranáče si muže obecně moc idealizuje a je na ní vidět, že si prošla špatnými vztahovými zkušenostmi. „Ona už si ho zbytečně moc kreslí. Už kouká na takové detaily jako: Vzal mi závoj. Já si myslím, že ona dělá chybu v tom, že si každého borce prostě vykreslí,“ upřesnil Martin svůj pohled. „Ale to dělá podle mě každá baba,“ komentoval Švancara.

Jakmile spolu Jana a Zdeněk objevují svou pláž a nachází nejrůznější předměty, Jana podle komentující trojice vypadá nervózně a je na ní vidět, že se necítí komfortně. Následně je ve střihu vidět moment z prvního dílu Honeymoonu, kdy Jana hodnotí vzhled Zdeňka a nechá se slyšet, že jí dlouhé vlasy na mužích připadají nehygienické a nelíbí se jí. „Tak já mám z toho takový pocit, že s tou Jančou bych to na tom ostrově asi taky moc nevydržel, protože mi přijde taková strašně dominantní,“ prohlásil Hranáč, který se v minulosti sám účastnil druhé řady reality show VyVolení.

Podívejte se také na to, jak Zdeňkovy děti poprvé vidí novomanželku Janu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.