Simona a Michal objevili stejné tetování na zápěstí. Proběhl vášnivý polibek

Simona a Michal předvedli vášnivou líbačku (1)

Simona Kadlecová (26) a Michal Kubec (24) jsou první dvojicí nové seznamovací reality show. Tito dva si sedli už během speed datingu a když vedle sebe stáli na mole, v jejich očích bylo vidět štěstí. Jejich spojení by se dalo považovat za téměř osudové. Oba mají stejné tetování na totožném místě.

Simona Kadlecová se do reality show přihlásila, protože ve svém životě potřebovala nový impuls. Ve svém posledním vztahu si prošla velkým zklamáním a ráda by k sobě našla někoho, kdo ji bude mít rád. „Přihlásila jsem se z toho důvodu, že jsem ve svém dosavadním životě momentálně trošku ztracená a potřebuji nějaký nový impulz. Minulý rok jsem dokončila školu, což pro mě měl být takový zásadní ,životní milník'. Měla jsem velké plány do budoucna se svým tehdejším přítelem, které jsem chtěla začít realizovat. Bohužel jsem tvrdě narazila a zjistila skutečnosti, které vedly k ukončení vztahu, což bylo hodně bolestivé a stresující. Dalo by se říct, že se mi během relativně krátké doby ,zhroutil svět'. S odstupem času, když vše přebolelo, jsem začala přemýšlet, jakým směrem by se měl můj život dál ubírat a že samozřejmě nechci zůstat sama, proto jsem odeslala svou přihlášku.“

Sportovec Michal Kubec touží najít tu správnou partnerku do života. „Přihlásil jsem se proto, protože jsem chtěl zažít nové dobrodružství a nasbírat nové zážitky. Primární důvod byl ale ten, že jsem otevřený najít si nový vztah. Po více než dvou letech single života bych si chtěl najít novou partnerku do života,“ sdělil účastník nové seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat už nyní na prima+ a od 26. srpna na Primě.

Osudové tetování

Během obřadu se na sebe Simona s Michalem dívali jako na obrázek. A jejich první polibek byl velice dlouhý a vášnivý. „Bylo to hrozně takové emotivní, si myslím. A ty emoce nás potom trošku stáhly,“ popsala Simona v úvodním díle. A zároveň přiznala, že pomyslná jiskra rozhodně nechyběla.

Čtěte také: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

„Při té puse si myslím, že to bylo takové, jakože jo, je to tam, je to ono,“ dodala s potutelným úsměvem na tváři. A Michal to viděl dost podobně. „Bylo to upřímné, dali jsme si krásnou pusu. Myslím si, že i něco navíc tam bylo. Takže já jsem úplně spokojený,“ prohlásil šťastně Michal. „Upřímně, takhle hezky jsem si to nepředstavoval,“ dodal Michal a z jeho hlasu byla slyšet a cítit otevřenost a radost.

Mohlo by vás zajímat: Hranáč se opřel do aktérky nové reality show. S tou bych na ostrově nevydržel, přiznal

Už během speed datingu, kde spolu měli jednotliví účastníci možnost mluvit pouze jednu minutu, si všimli, že mají stejné tetování na zápěstí. „Máme tady křížek na zápěstí a máme ho vlastně oba na stejném místě,“ popsala Simona zvláštní náhodu, která může mít až osudovou symboliku.

Jana Boháčková z páru číslo dvě se už na ostrově odvázala a odhodila stud i svršky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.