Honeymoon: Simona Kadlecová si myslí, že láska potřebuje čas

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Simona Kadlecová

Simona Kadlecová je další účastnicí nové seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití. Co o sobě prozradila?

Simona Kadlecová

Datum narození a věk: 7. 4. 1998 (26 let)

Bydliště: Luková (Pardubický kraj)

Znamení zvěrokruhu: Beran

Výška: 165 cm

Zaměstnání: administrativní asistentka

Záliby: in-line brusle, běh, jumping, čtení knih, procházky se psem, cestování

Silné stránky: upřímnost, smysl pro humor, empatie, zodpovědnost, pečlivost, rozvážnost, kreativita

Slabé stránky: tvrdohlavost, přílišná důvěřivost, nerozhodnost, sebekritičnost

Proč jsi se přihlásila do reality show?

Přihlásila jsem se z toho důvodu, že jsem ve svém dosavadním životě momentálně trošku ztracená a potřebuji nějaký nový impuls. Minulý rok jsem dokončila školu, což pro mě měl být takový zásadní životní milník. Měla jsem velké plány do budoucna se svým tehdejším přítelem, které jsem chtěla začít realizovat. Bohužel jsem tvrdě narazila a zjistila skutečnosti, které vedly k ukončení vztahu, což bylo hodně bolestivé a stresující. Dalo by se říct, že se mi během relativně krátké doby „zhroutil svět“. S odstupem času, když vše přebolelo, jsem začala přemýšlet, jakým směrem by se měl můj život dál ubírat a že samozřejmě nechci zůstat sama, proto jsem odeslala svou přihlášku.

Co od toho očekáváš?

Od reality show očekávám, že to bude v první řadě nezapomenutelný zážitek a že se seznámím s někým, na koho bych nejspíš v reálném životě nikdy nenarazila. Také to, že poznám víc sama sebe, například v situacích, které pro mě nebudou úplně komfortní.

Věříš na lásku na první pohled?

Na lásku na první pohled nevěřím. Věřím, že se na první pohled dá zakoukat, což v člověku probudí touhu toho druhého víc poznat. Myslím si, že fáze poznávání je zásadní, v té se buď zamilováváme nebo zjišťujeme, že to fungovat nebude. Ty zásadní věci se z prvního pohledu prostě nedozvíme a nedá se tak podle mě mluvit o lásce. Láska potřebuje čas.

Jaký je tvůj ideální typ muže?

Můj ideální muž by měl být vyšší než já, což s mými 165 cm není zase tak těžké splnit. Jinak vyloženě vzhledově svůj typ nemám, i když preferuji spíš tmavší typy mužů. Každopádně po předchozích zkušenostech už vím, že hezká schránka je k ničemu, pokud není nic uvnitř. Nejdůležitější pro mě je, abychom si rozuměli, dokázali se spolu zasmát a měli stejný pohled na život, ve kterém se budeme chtít společně posouvat. Měli bychom se vzájemně respektovat a inspirovat. Přála bych si gentlemana, který ví, jak se chovat k ženě a občas donese květinu. Můj muž by měl být upřímný, i když pravda bude někdy nepříjemná, a měly by za něj mluvit činy.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Moje vysněné líbánky si představuji někde v zahraničí, kde budeme jen my dva, užívat si vzájemně jeden druhého. Líbilo by se mi strávit je jak relaxací někde na krásné pláži, tak i poznáváním země, ve které by se odehrávaly. Případně bychom mohli společně absolvovat nějaký adrenalinový zážitek, aby naše líbánky byly opravdu nezapomenutelné.

Honeymoon – líbánky k nepřežití sledujte od 19. srpna na prima+ a od 26. srpna na Primě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.