Martinovi se na líbánkách zdál první sen. Byl o hokeji, řekl zklamané Janě

Martin měl první sen, ale nebyl o Janě (6)

Martin a Jana spolu zatím zažívají romantické chvíle na pláži. Během nich ale není nouze ani o humorné momenty. Podívejte se, jak popsal Martin svůj první sen.

Jana Rousová (26) a Martin Motejlek (31) jsou ve fázi poznávání, ale mezi dvojicí je od prvního dne cítit silná přitažlivost. V dalším díle nové seznamovací reality show už není o dotyky nouze a romantických chvilek mezi nimi přibývá.

V prvním díle reality show, kterou moderuje Tereza Pergnerová, se Jana rozplakala při vzpomínce na svou sestru, dvojvaječné dvojče. Její smutek ale brzy nahradila radost z nového ženicha, se kterým má strávit měsíc na opuštěné pláži. Martin Motejlek se své ostrovní ženě v nejnovějším díle svěřil, že se mu tam zdál první sen.

Sport místo romantiky

Jana je napjatá a plná očekávání. „A co se ti zdálo?“ zeptala se ho. „Zdálo se mi o hokeji,“ zabil sportovec svou odpovědí veškerou romantiku. „Já jsem byl teda hrozně špatnej,“ pokračoval Martin a popisoval další detaily ze svého sportovního neúspěchu a přitom hladil Janu po noze.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Ta se následně ve své zpovědi svěřila s tím, že doufala v trochu něco jiného. „Taky jsem třeba čekala, jestli se mu třeba zdálo o nás, nebo to, a zdálo se mu o hokeji,“ pronesla s viditelným zklamáním v hlase. „Možná čekala, že řeknu, že se mi zdálo o ní. Ale já jsem byl sám překvapený, že se mi zdálo o hokeji,“ vysvětlil pak Martin. „Hlavně já nejsem zvyklý kecat babě, jo. Řeknu jí to tak, jak to je vždycky. Možná to někdy nezní tak suprově, ale vždycky jí řeknu pravdu,“ popsal hokejista svůj pohled na věc.

Podívejte se, jak vtipně Martin a Jana vaří:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 9. 2024

Berani, nenechte se dnes od druhých tlačit. Lidé se sice vyvyšují, ale za jejich slovy se skrývá jen málo. Dávejte si pozor, abyste se nepřepálili. Tento den byste se měli starat o sebe a své potřeby. Podnikněte kroky k tomu, abyste si zajistili to, co chcete. Spojte se s lidmi, které jste nedávno potkali. Tato náhodná setkání mají svůj význam.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.