Konec vztahu Jany a Zdeňka? Drsná pekařka promluvila a ukázala piercing v bradavce

Je tohle konec vztahu Jany a Zdeňka z reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití (5)

Jana Boháčková a Zdeněk Řehoř spolu na opuštěné pláži stále bojují. Teď se ale dostali do fáze, kdy si oba dva byli schopni nahlas připustit, že jejich vztah zkrátka nefunguje a zřejmě fungovat nebude. Je tohle jejich definitivní konec?

Nová seznamovací reality show, kterou moderuje Tereza Pergnerová, mapuje život pěti párů. Dvojice, které se neznaly, spolu mají strávit měsíc na opuštěných plážích. Podstatou všeho je, že se spolu mají pokusit nejenom přežít, ale budovat vztah. Druhý pár však téměř od samého počátku bojuje.

Jana (35) začala na svém ostrovním manželovi Zdeňkovi (45) hledat chyby prakticky druhý den. Vadí jí například jeho smysl pro humor nebo dlouhé vlasy. Přes Zdeňkovu počáteční snahu se ale dvojici stále nepodařilo najít společnou řeč.

Mohlo by vás zajímat: Jana před obřadem neudrží slzy. Ze svého ostrovního manžela Martina je nadšená

Jejich vztah se postupem dní stále nelepší, naopak, je čím dál horší. Jana má na Zdeňka doslova averzi a není jí příjemné být v jeho blízkosti. V pátém díle reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití dojde k posunu, bohužel ne úplně pozitivním směrem. Oba dva si totiž nahlas připustili vzájemnou nekompatibilitu.

Jana chce prostor a klid

V pátém díle této reality show dojde k posunu, bohužel ne úplně pozitivním směrem. Oba dva si totiž nahlas připustili vzájemnou nekompatibilitu. „Přežíváme vedle sebe,“ prohlásila Jana. „Já myslím, že Zdeněk už ví, že to není člověk, který by mi pasoval ke mně. Nemám problém, já jsem ráda sama. Přehodnotila jsem všechny svoje životní postoje a budu radši sama asi,“ pokračovala Jana s rozpačitým smíchem.

Čtěte také: Simona a Michal objevili stejné tetování na zápěstí. Proběhl vášnivý polibek

„Až tak hroznej jsem,“ dodal Zdeněk se smíchem, který během jejího upřímného monologu sedí vedle ní. Seznamovací reality show sledujte na prima+ nebo od pondělí 26. srpna na Primě.

Prozatím se tedy domluvili, že budování vztahu je zbytečné a budou fungovat vedle sebe jen v nejnutnějších věcech. Po tomto hovoru se Janě ulevilo, a navíc opět odhodila šál, který jí zakrýval prsa, a předvedla dokonce piercing v bradavce. Podaří se jim vztah zachránit, nebo je definitivně odsouzený k zániku? Novinky k pořadu najdete exkluzivně v aplikaci Prima Zone.

Hranáč se opřel do aktérky nové reality show. S tou bych na ostrově nevydržel, přiznal:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.