Vnadná Verča udělala na Romana dojem. Nešlo si nevšimnout určitých predispozic, říká

Roman je u vytržení z vnadné Verči, ona je ale zdrženlivější

Roman Šebesta tvoří pár s půvabnou Veronikou Kolínskou. Oba dva si během seznamování padli do oka a zdá se, že mezi nimi přeskočila pomyslná jiskra. Během obřadu z ní Roman nemůže spustit oči, a ačkoliv sám sebe podle svých slov považuje za „ortodoxního dolňáka“, z Veroničiných vnad je uchvácen. Jak se vyvine jejich vztah na ostrově?

Veronika (32) a Roman (34) jsou třetím párem nové seznamovací reality show, kterou moderuje Tereza Pergnerová (50). V ní pět párů stráví měsíc na opuštěných plážích, během kterého se spolu pokusí budovat vztah. Skutečnost jim komplikuje fakt, že jsou vystaveni náročným podmínkám nehostinného prostředí.

Účastníci tohoto projektu se před svatebním obřadem viděli pouze jednu minutu během takzvaného speed datingu. Ani jeden do poslední chvíle netuší, s kým nakonec stráví měsíc na opuštěné pláži a komu se během rituálu lásky zaslíbí. Když Roman poprvé uviděl svou ostrovní manželku, neskrýval své nadšení. „Koukneš doleva a vidíš tam tuhle úžasnou nevěstu,“ popsal své pocity ve druhém díle reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od 26. srpna na Primě.

Ortodoxní dolňák a vývoj vztahu

Jak už prozradil dříve během rozhovoru, sám sebe považuje za „ortodoxního dolňáka“, ale zdá se, že kvůli Verče svůj názor zřejmě i změní. „Verča je určitě hezká holka. Nešlo si nevšimnout určitých predispozic, které má,“ dodal s potutelným úsměvem Roman. Po obřadu se novomanželé přesunuli na svou pláž, kde se začli postupně sbližovat a poznávat.

Mohlo by vás zajímat: Influenceři už Janu nemůžou vystát. Já se té ženy začínám i bát, říká Švancara

Ačkoliv se zpočátku oba dva shodli na fyzické přitažlivosti, Verča se začala postupně uzavírat. Zřejmě i v důsledku počáteční nečinnosti Romana. „Já jsem se zkusil Verči víc dotýkat, snažil jsem se mít tam ten bližší kontakt. Verča asi potřebuje víc času a nemám jí to absolutně za zlé. Z mojí strany to není problém, já bych byl v tomhle maličko akčnější, ale úplně jí chápu,“ popsal Roman své pocity ve třetím díle.

Čtěte také: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Na druhé straně u Veroniky má delší čas s Romanem spíše vzdalující účinky. „Hodně jsem se stáhla. Je to takové, že asi čekám, jak toho člověka poznám a jak to bude se vyvíjet dál, protože po té fyzické stránce mám zatím takový blok,“ snažila se Veronika upřímně popsat svůj postoj vůči Romanovi.

Podívejte se také, jak vtipným způsobem využijí Roman a Veronika ochrannou moskytiéru:

Sdílejte článek
Štítky reality show Tereza Pergnerová Honeymoon – líbánky k nepřežití Roman Šebesta Veronika Kolínská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.