Nepříjemná atmosféra u Veroniky a Romana pokračuje. Sprostá slova a zoufalství

Hádka Romana a Veroniky má dohru - Honeymoon – líbánky k nepřežití (14)

Výměna názorů u Veroniky a Romana má ještě nepříjemnou dohru. Roman se se svou ostrovní manželkou snaží vykomunikovat své pocity, ale u Veroniky to vzbudí spíše ještě větší vztek a zoufalství.

Veronika Kolínská a Roman Šebesta stále bojují s nepříjemnou atmosférou. Veronika nepociťuje potřebu se s Romanem více fyzicky sbližovat, jelikož tam podle svých slov nemá pomyslnou jiskru a nechce se do ničeho v tuto fázi nutit. To ovšem Romana frustruje, a tak došlo k nevyhnutelné výměně názorů, která skončila pláčem Veroniky.

Ve čtrnáctém dílu nové seznamovací reality show jejich debata pokračuje, jelikož má Roman potřebu v konverzaci o nepříjemném tématu pokračovat. „Verčo, pojď sem ještě, prosím. Pojď sem na poslední věc. Chci se tě zeptat, je to pro mě důležité,“ začal Roman svá slova.

Čtěte také: Jana si Martina vymodlila. Pozorování hvězd skončilo vášnivým líbáním a dotyky

„Ty, jak jsi říkala, že by ses potom v průběhu sešla s Míšou a že u mě by bylo dobré, kdybych se sešel s Michalem, že bychom si o tom popovídali… A co si myslíš, že ten Michal poradí? Já mu povím: Hele Michale, jsme tam s Verčou, nějak spolu vycházíme, nějak si nenadáváme. Co se týče soužití, tak spolu držíme, ale co se týče vztahu, tak to spolu nejdeme, protože Verča tam nemá od začátku jiskru,“ sdělil Roman v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití.

Chladná Veronika?

Veronika se svému protějšku snaží nadále vysvětlovat, že ačkoliv řešení nezná, nechce se do ničeho nutit. „Přišlo mi horší se s tebou objímat, když to tak prostě necítím a odpoledne ti říct, že to je tam, kde to bylo,“ prohlásila Verča. Roman se podle svých slov chtěl se svou partnerkou objímat, protože se mu zdál sen, ze kterého mu bylo smutno.

Mohlo by vás zajímat: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Podle Romana je Veronika chladná, což blondýnku rozpálí do běla. „Ježiši, Romčo, ty vol*,“ povzdechla si Veronika a zakoulela očima. „Jestli z mojí strany vidíš ledové reakce, tak můžeš být šťastný, že tady máš mě, protože si myslím, že já jsem dost empatický člověk a mít tady jinou holku, tak to bys teda podle mě zažil jiný ledový reakce,“ vpálila mu s jistou razantností v hlase. Premiérové díly reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití sledujte online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Podívejte se také, jak vyrobil Michal Simoně hřeben:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Roman Šebesta Veronika Kolínská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.