Veronika a Roman mají na líbánkách dusno. Zažijí svoji první velkou hádku

Veronika a Roman zažijí první velkou hádku - Honeymoon – líbánky k nepřežití

Na pláži Veroniky a Romana dojde k první velké napjaté situaci, která ale už dlouho bublá pod pokličkou. Na vině je Veroničina nedostupnost, která frustruje Romana. Vyhrocená situace skončí pláčem Veroniky, která se musí odejít provětrat.

Veronika Kolínská (32) tvoří pár s Romanem Šebestou (33), který by si moc přál, aby se posunuli do intimnější roviny jejich vztahu. Vnadná blondýnka to ale takhle necítí a Romanovi několikrát naznačila, že to tam zatím nemá a poprosila ho, ať na ni netlačí.

Interní auditor se ale nenechává odbýt, i když při posledním odmítnutí mu dojde trpělivost. Nepříjemné dusno v ovzduší vyústí v nevyhnutelnou výměnu názorů. „Já jsem ti říkala, že to není po fyzické stránce, že se nebavím o tom, že se mě nedotýkáš a tak, protože to jsem ti řekla, ať neděláš. Ale že se bavím o tom, jak mluvíš, ale ne, že by mi to vadilo, ale že jsem chtěla vědět tvůj postoj,“ sdělila Veronika Romanovi ve třináctém díle nové seznamovací reality show.

Slzy a odchod na pláž

Romanovi už ale dochází trpělivost a snaží se odmítavé Veronice popsat své pocity. „Ale Verčo, jdeš mi naproti něčím?“ zeptal se jí. „Ale proto ti to říkám, protože to necítím a mám pocit, že to nikam nevede,“ sdělila mu Veronika. „Mě tohle taky trochu odrazuje. Myslíš si, že mě to baví jako furt se nějak snažit, když vidím, že odezva tam není?“ dodal a snažil se dál vysvětlit své pocity. „Kdyby sis to otočila, Veru, zjistila bys, že je to mnohem těžší tak, jak to mám já,“ pokračoval Roman.

„Ale já to vím. Jako nemysli si, že já jsem v pohodě,“ odpověděla mu dvaatřicetiletá blondýnka. „Nebo bys byl radši, kdybych dělala něco, co necítím?“ zeptala se ho Veronika. „Ne, to by mě štvalo,“ odvětil Roman a pokračoval. „Zkus se trošku vcítit do mojí kůže…“ dodal.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

To už ovšem Veronika nevydržela a vyštěkla na něj, že se do jeho kůže vciťuje od začátku. „Do prdel*,“ pronesla naštvaně a hodila kokosem. Následoval její odchod na pláž, kde celou situaci musela rozdýchat. Jak to mezi nimi dopadne? Sledujte další díl reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Na pláži Jany a Zdeňka naopak pomalu tají ledy:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Roman Šebesta Veronika Kolínská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.