Krasavci se na líbánkách chlubí těly. Tarzan je pyšný na kérky, Martin na bicáky z fitka

V nové seznamovací reality show se objevuje pět mužů. Každý z nich je jiný, a to jak vzhledově, tak i povahově. Který z nich je vám nejsympatičtější?

V nové seznamovací show je pět párů, které čelí nejen nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže, ale hlavně také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají. Páry spojené jen prvotní sympatií a odborníky uvíznou na opuštěném ostrově. Izolovaní a postavení proti silám přírody zde budou hledat lásku.

Hlavní otázkou reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití je, zda přežije láska. Představte si, že byste měli strávit měsíc na opuštěném ostrově s jedním z těchto mužů. Kterého byste si vybrali?

Michal Kubec (24)

Michal Kubec je sice nejmladší účastník reality show, ale také patří mezi jednoho z nejzručnějších. Je velice vynalézavý, má dobré nápady a stále něco vytváří se svou ostrovní ženou Simonou, se kterou se občas dohaduje kvůli zbytečnostem. Nicméně je vidět, že mezi nimi přeskočila jiskra. Narodil se ve znamení Vah a živí se instalací fotovoltaických panelů na střechy.

Ve volném čase se věnuje cvičení a sportu, který je jeho velkou vášní. Svou ideální partnerku popsal jako aktivní ženu. „Moje ideální partnerka by měla mít sportovní postavu, dlouhé vlasy, výrazná ústa a měla by být menší než já. Nejsem v tomto moc náročný. Co se týče vnitřní stránky, určitě by měla mít smysl pro humor, občas si ze sebe udělat i srandu. Mám rád, když je holka aktivní, dělá pro sebe něco navíc, ráda zkouší nové věci. Vadí mi, když je holka líná, to se mi opravdu nelíbí.“

Mohlo by vás zajímat: Simona a Michal objevili stejné tetování na zápěstí. Proběhl vášnivý polibek

Martin Motejlek (31)

Martin Motejlek sám sebe popisuje jako milovníka spánku, což je z některých dílů nové seznamovací reality show vidět. Ve volném čase se věnoval hokeji a teď k jeho láce patří především cvičení a fitness. Pracuje jako finanční poradce a podnikatel a doma má dceru a bengálského kocoura. Na ostrově tvoří pár s Janou, se kterou jsou si v posledních několika dílech stále bližší.

Martin se narodil ve znamení Střelce a sám sebe popisuje jako rodinný typ. A jak by měla vypadat jeho ideální partnerka? „Určitě to musí být dobrá baba. Tím myslím, že není jako člověk křivá. Musí mi být věrná a taky praštěná. Žádná, co se urazí kvůli každé blbosti. A hlavně za mnou musí stát a být tu pro mě stejně, jako tu pro ni budu vždy já.“

Roman Šebesta (34)

Roman Šebesta pracuje jako interní auditor na Jihočeské univerzitě. Narodil se ve znamení Býka a ve volném čase se nejraději věnuje sportu, turistice, kempování či cestování. Za své slabé stránky považuje tvrdohlavost a vztahovačnost. Na ostrově tvoří pár s blondýnkou Veronikou. Zatím se projevuje jako akční typ muže, který chce neustále něco tvořit a vyrábět. Své ženě se dvoří, ale ta ho zatím odmítá.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

A jak by měla vypadat jeho žena snů? „Rád bych poznal ženu, ať už je jakákoliv, se kterou se budu cítit dobře jako muž a ona vedle mě dobře jako žena. To je pro mě naprostý základ, od kterého se vše odvíjí. Jak už jsem zmínil, tak nevyžaduji cítit lásku na první pohled ke svému protějšku. Ze základních vlastností vypíchnu pokoru, toleranci, spolehlivost. Dále, jako náruživý sportovec a cestovatel bych byl rád, kdyby byla sportovně a světácky založená. Z fyzického vzhledu koukám jako první na obličej, až potom na postavu.“

Milan Kráčmar (39)

Milan Kráčmar pracuje jako zahradník a na první pohled působí jako velice klidný typ muže. Doma má dceru a ve volném čase se věnuje rodině, kutilství, sportu či focení. Za své slabé stránky považuje, že se občas může jevit jako nepřístupný člověk. Narodil se ve znamení Ryb a na ostrově tvoří pár s energickou Slovenkou Máriou.

A jak popsal svou perfektní ženu? „Nejsem úplně vyhraněn na určitý typ dívky. Vzhledově nemusí být úplně hubená, ale ne obézní. Každá dívka je něčím zajímavá. Snad, když budu trochu otevřenější, líbí se mi děvčata s pěkným musculus gluteus maximus (velký sval hýžďový - pozn. redakce). Všímám si očí, výrazu v nich, úsměvu a samozřejmě celkového vzhledu. Co se týče povahy a věcí duševních, mám rád dívky, co jsou samostatné, mají smysl pro humor, přehled o světě (trochu sečtělé), rády se hýbou (sportují, ne nijak extrémně) a spíše klidné rodinné typy.“

Zdeněk Řehoř (46)

Zdeněk Řehoř pracuje jako technik satelitní techniky a starosta. Na ostrově se jeví jako muž činu, který si velice užívá pobyt v místě bez nejrůznějších technologií a vymožeností moderního světa. Ne nadarmo se mu přezdívá Tarzan. Narodil se ve znamení Blíženců a doma má syna a dceru. Ve volném čase se věnuje běhu, cyklistice a turistice. Má doma statek, takže jeho další zálibou jsou také zvířata a starání se o ně.

Se svou ostrovní ženou si zatím příliš nesedl, ale důvodem je především samotná Jana, která si na něm od počátku hledá chyby. Svou vysněnou ženu popsal stručně, ale výstižně. „Ideální žena pro mě je tak nějak kombinace dobrodružnosti, sportovnosti a lehké bláznivosti. Měla by mít už něco zažito, aby si v životě vážila těch důležitých a podstatných věcí.“

Který muž se vám líbí nejvíc?

Sexuální napětí v Honeymoonu stále stoupá, podívejte se, jak to vypadá na jednotlivých plážích:

Sdílejte článek
Štítky reality show Zdeněk Řehoř Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Michal Kubec Roman Šebesta Milan Kráčmar

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.