Honeymoon: Milan Kráčmar touží potkat spřízněnou duši. Na svatbu nevěří

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Milan Kráčmar

Milan Kráčmar je dalším účastníkem nové seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití. Co o sobě prozradil a proč se přihlásil?

Milan Kráčmar

Datum narození a věk: 19. 3. (39 let)

Bydliště: Brno

Znamení zvěrokruhu: Ryby

Výška, váha: 180 cm, 89 kg

Zaměstnání: Zahradník (vedoucí zelených realizací)

Záliby: Rodina, kutilství, sport, zápas (wrestling), kolo, plavání, badminton, zahradničení, turistika, focení, ferraty, vodáctví

Silné stránky: co řeknu, to platí (držím slovo), přátelský, obětavý, rád pomáhám, klidný, stabilní, konzervativní, nerad se hádám, otevřený novým podnětům a myšlenkám, rodinný a pečující typ, mám všeobecný rozhled (jsem schopen si popovídat s každým o čemkoliv)

Slabé stránky: navenek se jevím jako nepřístupný člověk, který lpí na svých pravdách (kamarádi naštěstí ví, že takový nejsem), trochu majetnický, někdy úzkoprsí (nejsem úplně zábavný), někdy sobecký

Proč jsi se přihlásil do reality show?

Kde začít? Asi od začátku… V roce 2020 jsem se po dvanácti letech rozešel s přítelkyní, se kterou mám nyní desetiletou dceru. O dva roky později jsem se rozhodl posunout ve vztazích dál. Zkusil jsem online seznamovací aplikaci a potkal tam fajn dívku, bohužel to ale nakonec nevyšlo z mé strany.  Zkusil jsem ještě v roce 2023 speed dating, tam jsem potkal dívku, do které jsem se zamiloval, z její strany to ale bohužel nevyšlo. Tak jsem se chtěl opět posunout dál a večer jsem se díval na televizi a najednou tam běžela upoutávka na novou seznamovací reality show. Jelikož jsem nakloněn všemu, hlavně když to půjde dopředu, tak jsem poslal přihlášku. Měl jsem pocit, že se bude jednat o seriózní pořad, co to myslí se seznámením vážně. A nebylo co ztratit. Jen získat.

Co od toho očekáváš?

Abych byl upřímný, chtěl bych potkat spřízněnou duši. Ovšem nejsem úplně naivní, a to od tohoto pořadu nečekám, i když ve skrytu duše bych si nepřál nic jiného. Tak naprosto reálně, bude zázrak, když bych se dostal na natáčení.  Nejsem moc typ člověka před kameru, nejde mi to.  A zřejmě to, co hlavně potřebuji, je podívat se na svůj život z jiné perspektivy, vybočit z mých kolejí a pohodlí. A udělat něco, co nikdo nečeká, ani já sám. Věřím, že mě to posune dál, k lepšímu životu pro mě a mé blízké.

Věříš na lásku na první pohled?

Láska? Ano, věřím na lásku. Láska na první pohled? Ano, existuje a provází mě celý život. Moje první láska byla nakonec až druhá. Když jsme se potkali, bylo mi 11 let a jí 19.  Vždy se mi líbila, byl jsem do ní zamilovaný. Když mi bylo 23, vyšlo to, 12 let spolu a krásná dcera. Stálo to za to. První láska ta stála taky za to, než nám došlo, že se k sobě nehodíme. Potkal jsem ji nyní po 15 letech, je to stále fajn děvče, ale nevyšlo by to ani nyní.  A poslední zkušenost z loňska, láska stále je a existuje i v mém věku a bylo to fajn, už jen pro ten okamžik. Bohužel ne vždy vše dobře dopadne. To ale neznamená, že jsem přišel o víru v lásku. Věřím, že to vyjde.

Jaký je tvůj ideální typ ženy?

Ideální typ? To je těžké, čím víc narozenin jsem oslavil, tím víc dívek splňuje moje požadavky. Nejsem úplně vyhraněn na určitý typ dívky. Vzhledově nemusí být úplně hubená, ale ne obézní. Každá dívka je něčím zajímavá. Snad, když budu trochu otevřenější, líbí se mi děvčata s pěkným musculus gluteus maximus (velký sval hýžďový - pozn. redakce). Všímám si očí, výrazu v nich, úsměvu a samozřejmě celkového vzhledu. Co se týče povahy a věcí duševních, mám rád dívky, co jsou samostatné, mají smysl pro humor, přehled o světě (trochu sečtělé), rády se hýbou (sportují, ne nijak extrémně) a spíše klidné rodinné typy.

Jak by měly vypadat tvoje vysněné líbánky?

Nejsem člověk, který věří na svatbu. Na lásku ano, na svatbu ne. Z toho vyplývá, že když není svatba, nejsou líbánky.  Na druhou stranu, když připustím možnost strávit čas se spřízněnou polovičkou, tak je jedno, kde jste. Vždy je důležité, s kým tam jste. Tak pro mě je asi ideální nějaké soukromí, daleko od lidí, jen sami dva (velká a pohodlná postel).

Reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití sledujte již nyní na prima+ a od 26. srpna na Primě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.