Veronice se zdál žhavý sen o Romanovi: Řešili jsme, jaká byla naše první společná noc

Veronice se zdál sexuální sen o Romanovi - Honeymoon – líbánky k nepřežití (9)

Veronika a Roman se postupně poznávají a zatím si udržují společný smysl pro humor. Roman sice Verče přiznal, že by jejich seznamovací proces klidně urychlil, ona je ale zatím zdrženlivější. I když po jejím snu se možná některé věci změní…

Veronika Kolínská (32) tvoří pár spolu s Romanem Šebestou (33) na pláži číslo čtyři. Pohodová blondýnka se zatím ke svému ctiteli moc neměla, i když Roman dává svůj zájem viditelně najevo.

Teď ale na kameru přiznala, že se jí zdál sexuální sen o jejím ostrovním manželovi. „Mně se zdál takový, ani ne sexuální sen, já si nepamatuji ten akt přímo,“ rozesmála se vnadná blondýnka v dalším díle nové seznamovací reality show Honeymoon - líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Sexuální sen

„Zdálo se mi, že jsme se s Romčou procházeli tady po pláži, drželi jsme se za ruku a řešili jsme, jaký byl náš první sex minulou noc,“ dodala se smíchem červenající se Veronika.

Podle Romana jsou sny většinou odrazem nějakého podvědomí nebo nevědomí. Bohužel, když ale Verča rozlepila oči, Roman měl ještě hlubokou noc. „V tu chvíli jsem se probrala a Romča vedle mě spal, tak jsem vstala a šla jsem se projít na pláž,“ popsala Verča konkrétně jejich společné ráno a způsob, jak se musela jít z žhavého snu „zchladit“ procházkou.

Podívejte se také na Janu a Martina, kteří měli romantiku pod hvězdami zakončenou polibkem:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Roman Šebesta Veronika Kolínská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.