Jana si Martina vymodlila. Pozorování hvězd skončilo vášnivým líbáním a dotyky

Jana si Martina vymodlila - Honeymoon – líbánky k nepřežití (10)

Jana Rousová (25) a Martin Motejlek (31) se stále více sbližují a na první pohled je zřejmé, že po fyzické stránce se nemohou jeden druhého nabažit. Romantické pozorování hvězd na pláži je pro oba jedinečný zážitek, který je strhne. Jana se neudrží a Martina vášnivě políbí.

Jana Rousová a Martin Motejlek jsou třetím párem z nové seznamovací reality show a zdá se, že se u nich vše vyvíjí velice slibně. Dvojice se rozhodne vyrazit na romantickou procházku po pláži, při které spolu konverzují o pobytu na ostrově. Oba se shodnou na tom, že si společný čas velice užívají.

„Líbí se mi tady samozřejmě, že jsme tady spolu,“ prohlásil Martin v desátém dílu nové seznamovací reality show a držel přitom Janu za ruku. „A hlavně se mi líbí, jak večer spolu vždycky dlouho povídáme,“ přidala se Jana, která se na Martina dívala jako na obrázek. „Mně se to tady celkově s Marťou líbí jako každá noc, každé ráno, je to hezké,“ rozplývala se něžná blondýnka. „To se mi takhle líbí, když stojíš a obejmeš mě zezadu, to je úplně wow,“ řekla Jana Martinovi.

Vymodlený pár

Oba dva se navíc shodnou, že si od jejich prvního setkání velice přáli, aby na ostrově skončili spolu. „Já si myslím, že mezi námi je to určitě čím dál tím lepší. Alespoň z mého pohledu a mých pocitů,“ popsal Martin v dalším premiérovém díle reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Čtěte také: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Když spolu pak večer sedí na kameni a pozorují západ slunce, zeptá se Martin Jany na to, co cítila, když ho viděla poprvé u obřadu. „Já jsem se pořád modlila a celkově jsem si přála, abys na té svatbě byl ty,“ vyznala se Jana Martinovi. „Hodně jsem v tebe doufal,“ odvětil jí Martin.

Podívejte se také na jejich romantické pozorování hvězd, které skončilo vášnivým polibkem:

Sdílejte článek
Štítky reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.