Mária varuje Milana před jeho přáními. Přišla jsem o rodinu a přátele, říká

Mária varuje Milana před jeho přáními - Honeymoon – líbánky k nepřežití (16)

Mária z líbánek se svěřila svému ostrovnímu manželovi Milanovi, že má za sebou hodně bolestivé zkušenosti. Co o sobě zrzka ze Slovenska prozradila?

Slovenka Mária (40) je věřící a v životě si vysnila skvělou kariéru a podnikání, čehož se jí podařilo dosáhnout. Svému partnerovi Milanovi ale vtloukala do duše, ať je se svými přáními opatrný. Svěřila se mu totiž, že sice dosáhla kariérního úspěchu, ale zažila dvakrát syndrom vyhoření a práci obětovala téměř vše.

Mohlo by vás zajímat: Tereza Pergnerová přijela na pláž Jany a Zdeňka. Jejich vztah se výrazně zlepšuje

„Já neříkám, že nejsem úspěšná, ale i úspěšný člověk může mít pocit vyhoření,“ svěřila se Milanovi. „Já jsem první dva roky makala bez víkendů, od rána do večera a šla jsem na minimum, co se týče jídla i zábavy, a mělo to potom dopad toho vyhoření,“ popsala čtyřicetiletá Mária.

Kariéře obětovala téměř vše

Podařilo se jí sice vybudovat úspěšnou firmu, ale protože na sebe kladla vysoké nároky, práci obětovala téměř vše. „Velmi jsem toužila po muži, rodině a tom mít děti… Ale hodně jsem pracovala, studovala a snažila se být vždy nejlepší. Ale zdálo se mi, že svůj život nežiju tak, jako si představuju, a že všechno, co mám, mě stojí příliš mnoho námahy. A že nic z toho mi skutečně nepatří,“ prohlásila Mária během své upřímné výpovědi v šestnáctém dílu reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití.

„V určitý moment jsem si dovolila vyslovit takovou výzvu životu. Přezkoušej ohněm můj život a co mi nepatří, spal. Do pár měsíců jsem přišla o projekty, rodinu a přátele. Život vzal moji výzvu vážně,“ uvedla se slzami v očích Mária.

Podívejte se na upřímnou zpověď Márii Dohňanské:

Sdílejte článek
Štítky reality show Tereza Pergnerová Honeymoon – líbánky k nepřežití Milan Kráčmar Mária Dohňanská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.