Zrádci museli slíbit Kotkovi ty nejhorší věci. Vražda je v nové hře samozřejmostí

Reality hru Zrádci sledujte na Primě již od 22. září

Celkem čtyřiadvacet hráčů bylo vyvoleno, aby se utkalo v nové originální detektivní hře stojící na zradě a podlé lsti. Skutečnými zrádci ovšem bude zvoleno jen pár z nich. Než souboj na život a smrt na tajemném hradě Křivoklát začne, museli složit opravdu nevšední přísahu. Co všechno slíbili průvodci show Vojtěchu Kotkovi?

Přísahy plné nejrůznějších slibů a jejich skládání jsou součástí nejedné hry, ovšem ta, kterou prošli tři vybraní a pro ostatní hráče tajní zrádci, se jen tak nevidí. K úmluvě se samotným Ďáblem nemá jejich slib daleko. Jak přesně zní?

Zrádci slibují vraždu, lži i přísné utajení

  • Slibuješ, že budeš během hry lhát a klamat?
  • Přísaháš, že jsi připraven každou noc zavraždit jednoho z hráčů?
  • Slibuješ, že budeš za všech okolností držet svoji totožnost i totožnost ostatních zrádců v tajnosti?

Co říkáte na takovou přísahu?

Přísahali byste také?

Základní pravidla hry Zrádci

  • Všichni soutěžící se první den dostaví coby „věrní“.
  • Nikdo ze soutěžících předem neví, jak se hra bude vyvíjet.
  • Během prvního kulatého stolu moderátor vybere několik soutěžících, kteří se stanou „zrádci“.
  • Existují pouze dva způsoby, jak může soutěžící opustit hru:
  1. Je zavražděn „zrádci“.
  2. Je vykázán skupinou, a to většinovým hlasováním u kulatého stolu.

Zrádci, které uvidíte již od 22. září na Primě, nebo v online předpremiéře od 15. září na prima+, jsou v současné době nejúspěšnějším formátem, který postupně dobývá celý svět. Moderování těch českých se chopil Vojtěch Kotek, kterého díky hře uvidíte ve zcela nové a neokoukané roli. Jak napovídají první ukázky, coby hradní pán je Kotek dokonalým mistrem přetvářky s výrazem pokerového hráče.

Hrad Křivoklát slibuje tajemno na každém kroku

Celou dobu divák Zrádců sleduje klasickou a vlastně i oblíbenou zápletku – kdo vyhraje? Dobro, nebo zlo? Věrní, nebo zrádci? Seznamte se se všemi soutěžícími, kteří se do hry přihlásili a byli vybráni. Publiku se nabízí strhující detektivka, ve které diváci na rozdíl od aktérů vědí, kdo je zrádce. Díky vybraným soutěžícím se jedná o skvostnou psychologickou hru.

Obrovskou přidanou hodnotou je lokalita, kde se Zrádci natáčeli, tedy majestátní i tajemný hrad Křivoklát a přilehlé lesy. Především Habsburkové tamní kobky využívali jako vězení. Za zabití jistého Jiřího Hunklera sem byl Rudolfem II. poslán například alchymista Edward Kelley. Panovník už měl zřejmě dost jeho věčných slibů. Alchymistovi údajně nabízel svobodu výměnou za návody k výrobě jeho kouzelných receptů, podvodník Kelley ale mohl této nabídky jen těžko využít, a tak mu nezbylo, než dál hnít v díře ve věži Huderka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.