Která znamení zvěrokruhu mají nejsilnější intuici? Štíři a Raci prokouknou vše

Následující čtyři znamení zvěrokruhu mají nejrozvinutější smysl pro intuici. V každé situaci dokážou odhadnout, jak se bude vyvíjet. Pokud byste se jim snažili lhát nebo je obelstít, téměř okamžitě na to přijdou. Podívejte se, zda patříte mezi ně.

Rak

Rak je velice citlivá duše, která má intuici hluboko uvnitř sebe. Jejich přirozená empatie vyniká na míle daleko, jelikož se dokáží vcítit do emocí a potřeb lidí ve svém okolí. Jejich planetou je Měsíc, který je spojován s emocemi, instinktem a podvědomím. Tito lidé dokáží často předvídat věci ještě předtím, než nastanou.

Štír

Štír dokáže vidět věci pod povrchem, je velice záhadný a má intenzivní povahu. Je to další znamení, které má neuvěřitelně vyvinutou intuici, díky které dokáže zachytit věci, které ostatním unikají. Vládne mu planeta Pluto, která mu propůjčuje takzvaně šestý smysl a určitou dávku mystiky.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která se bojí zamilovat: Panny a Štíři mají strach ze zrady a zklamání

Ryby

Ryby jsou hluboce naladěné na duchovní a spirituální sféry. Jejich intuice se projevuje živými sny a hlubokým spojením s kolektivním nevědomím. Ryby mají nadpozemskou moudrost, která překračuje pozemské hranice, což z nich dělá vizionáře a intuitivní léčitele lidských duší. Mají zvláštní schopnost vnímat nevyřčené a nevyjádřené emoce.

Střelec

Střelci vynikají svou vnímavostí, s jakou dokáží vidět svět a věci v něm. Díky své zvědavosti mají schopnost odhalit skryté pravdy. Tito lidé důvěřují svým pocitům a intuici, které jim pomáhají činit důležitá rozhodnutí. Jejich vládnoucí planetou je Jupiter, který jim propůjčuje moudrost.

AURA Týdenní horoskop od 17. 6. 2024:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.