Astročlánky

8. října 2024 06:30

Petra Martišková

Znamení, která se umí dokonale přetvařovat: Nevěřte Štírům ani Rybám

Existují znamení, která jsou známá svou upřímností a otevřeností za jakékoliv situace, ale jsou také taková, která umí mistrně skrývat své pravé pocity a názory. Tady jsou čtyři znamení zvěrokruhu, která se umí dokonale přetvařovat.

Přetvařování je obecně považováno za negativní vlastnost, ale v některých situacích může být nezbytné, aby si lidé udrželi harmonii ve vztazích nebo ochránili své vlastní city. Ať už se jedná o snahu vyhnout se konfliktu, nebo o snahu o získání psychické výhody, tato znamení zvěrokruhu mají schopnost skrývat své skutečné pocity a motivy.

Mohlo by vás zajímat: Velká věštba na říjen podle Helen Stanku: Panny a Kozorozi by měli naslouchat intuici

Blíženci

Blíženci jsou znamením s dvojí povahou, což jim dává přirozenou schopnost přizpůsobit se různým situacím a lidem. Tito lidé jsou velmi společenští a komunikativní a často mění svůj názor podle toho, s kým zrovna mluví. To jim umožňuje přetvařovat se podle potřeby, aniž by to ostatní vůbec zaregistrovali. Jestli něco Blíženci ovládají a jsou v tom opravdu mistři, pak je to umění mluvit. Díky tomu umí v každé situaci říct to, co si myslí, že chtějí druzí slyšet, nikoliv však pravdu.

Váhy

Váhy jsou známé svou snahou o harmonii a vyrovnanost ve všech vztazích. Tito lidé se často vyhýbají konfliktům a raději se přetvařují, než aby riskovali, že někoho zklamou nebo rozhněvají. Váhy umí dokonale skrýt své skutečné pocity, pokud si myslí, že to pomůže udržet klid a rovnováhu. Přetvařování jim pomáhá udržovat pozitivní obraz sebe sama a minimalizovat neshody s ostatními.

Čtěte také: Velký horoskop na říjen: Ryby čeká skvělá pracovní nabídka, Býky odměna za trpělivost

Štír

Štír je známý prožíváním hlubokých emocí a intenzivních vnitřních zážitků. Tito lidé mají schopnost skrývat své skutečné úmysly a pocity, aby si udrželi kontrolu nad situací. Štíři mohou působit klidně a neutrálně, i když uvnitř cítí něco úplně jiného. Tato schopnost přetvařovat se je pro ně nástrojem, jak chránit své zranitelné jádro a udržet si psychickou výhodu.

Ryby

Ryby jsou velmi citlivé a empatické znamení, které má tendenci žít ve svém vlastním světě fantazie. Když se přetvařují, dělají to proto, aby unikly z nepříjemných situací nebo aby se vyhnuly konfliktu. Často mohou na druhé působit, jako by si žily ve svém vlastním světě, do kterého nikoho jiného nepustí, a tak před ostatními skrývají své skutečné pocity a myšlenky. Jejich přetvařování může být i nevědomé, protože jsou schopné přizpůsobit se různým emocím a náladám svého okolí.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.