Velká věštba na říjen pro Blížence: Je před vámi nová životní etapa

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Blížence v desátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaké kouzlo mohou využít, aby jim nic neuniklo a dostaly se k nim vždy ty správné informace? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Vyšší soud. To je karta regenerace, která ukazuje, že vám začíná nová životní etapa. Možná přijdete na nějaké nové věci, otevřou se vám nové obzory a budete mít možnost vidět vše z jiné perspektivy. A na základě toho možná odhodíte něco, co vás předtím svazovalo. A pokud jste dosud strkali před něčím hlavu do písku, teď už to asi nepůjde.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují svižný start měsíce. Pojedete jako draci, zejména v intelektuální a komunikační rovině. Bude se vám dařit a vyřídíte vše, co potřebujete. Možná i někoho pošlete do patřičných mezí. Jak budete rozjetí, buďte jen opatrní na cestách, abyste zbytečně nemuseli platit pokutu. Máte také našlápnuto vydělat slušné peníze nebo objevit nějaký zdroj peněz. Možná prohledáte staré kabáty a zjistíte, že jste tam zapomněli nějaké bankovky.

Mohlo by vás zajímat: 12 zlatých rad: Co milují a nesnášejí jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Kromě toho vás čekají jednání nebo seznámení s lidmi, kteří pro vás do budoucna budou velmi dobrými kontakty. Mohou vás nasměrovat nebo podat pomocnou ruku. Z toho všeho vám plynou velmi pozitivní energie a přínosy.

Koncem měsíce si užijete randění. Některé věci by měly klapnout, některé zase tak úplně nedopadnou. Budou to ale takové, které od začátku neměly šanci na úspěch. Na základě toho budete některé věci přenastavovat, a díky tomu se můžete zase posunout o kousek dál. Kolem vás budou lidé, se kterými budete něco řešit. Čeká vás i cestování a vzdělávání. Možná se přihlásíte na kurz nebo si přečtete zajímavou knížku, ale rozhodně toho nebudete litovat.

Magie pro Blížence na říjen

Chcete, aby vám nic neuniklo a dostaly se k vám ty správné informace? Navlékněte si na tenkou koženou šňůrku nebo pevnou nit černý achát. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule a nechte kámen nasát tuto energii. Šňůrku si dejte na své levé zápěstí a ideálně udělejte tři uzlíky. Achát vám přitáhne potřebné informace a navíc vás bude chránit, kdyby se na vás chtěli lepit nějací pochybní lidé.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.