5 nejdramatičtějších znamení zvěrokruhu: Lev vše zveličuje, Blíženci pomlouvají

Hádky

Někteří lidé prožívají konflikty se stoickým klidem, jiní tvrdí, že mají věci pod kontrolou. Jsou ale tací, kteří každý problém nafouknou, zveličí, přitopí pod kotlem. Proč? Protože mají rádi konflikty, dramata. Milují situace, kdy se něco děje. Která znamení umějí ze života udělat drama nebo ho z nějakých důvodů vyhledávají?

Lev – pro drama žije

Možná vás překvapí, že Lev je nejdramatičtějším znamením zvěrokruhu. Je to ale pravda. Lvi jsou rození herci a komedianti. Život je baví žít na velkém jevišti a s vděčným publikem. Milují navíc drby a mají smyl pro jejich pointu. Všímají si drobností a maličkostí, které umějí parádně přifouknout. Jestliže v restauraci vidíte člověka, který okázale gestikuluje a všem ukazuje, jak moc si pocintal tričko červeným vínem, můžete se vsadit, že dotyčný se narodil ve znamení Lva.

Blíženci – drby jsou jejich denním chlebem

Blíženci sice obvykle nedělají z komára velblouda, nezveličují, drby ale milují. Moc rádi strkají nos do záležitostí druhých lidí. S chutí a zvědavostí se vměšují do sporů a hovorů ostatních. Potřebují mít přehled i pocit, že přesně vědí, co se děje. A tak se natahují zvídavě přes plot, aby vyslechli hádku svých sousedů a všechny získané informace rychle šířili do světa. Na sociálních sítích jsou králové.

Ryby – vypadají nevinně, ale konflikty a dramata je přitahují

Zdají se tak citlivými, empatickými, příjemnými a milými. Ryby ale mají i svoji temnou stránku. Přitahují je konfliktní a dramatické situace. Samozřejmě pouze v tom případě, pokud nejsou jejich hlavními aktéry. Ony spíše naslouchají, „naciťují se“ na atmosféru a nabyté vjemy a informace hbitě šíří. Občas si uvědomí, co svou případnou indiskrétností způsobily a pohne se v nich svědomí – pak přispěchají s nabídkou pomoci. Příště ale znovu ochotně připlují do středu dění.

Štír – rád přitápí pod kotlem

Štíři milují tajemství a rádi vypadají tajuplně. Možná si myslíte, že jsou v soukromí klidní a rozvážní. Opak je však pravdou. Štír je velmi intenzivní znamení plné vášní, pouze je umí skrývat. Velké emoce a konflikty ho však přitahují. Když se budou dva lidé hádat, Štír do ohně sváru ochotně přiloží polínko. S uspokojením pak pozoruje, jak se dotyční přou a nechali se jím zmanipulovat.

Váhy – do konfliktů se nezapojují, kvůli maličkosti ale umí rozpoutat válku

Nikdy samy úmyslně hádku nevyvolají, každá vyhrocená situace narušuje jejich rovnováhu a klid. Dramatické životní situace je odpuzují. Přesto když už se do hádky zapojí, nejsou schopné ji ukončit. Naopak se podobně jako Štíři začnou v tématu vrtat a z nevinné roztržky rozpoutají válku.

A jak jsou na tom ostatní znamení?

Beran konflikty nevyhledává, ale má rád, když se někde něco děje – to se pak stává vděčným divákem. Střelci si neradi kazí dobrou náladu, takže se hádkám a nepříjemnostem vyhýbají. Rak nesnáší napětí, životní dramata nejsou nic pro něj. Vodnář si chce dělat věci po svém, je to velký individualista a z konfliktů zásadně odchází. Býk se také drží stranou. Panna se stará jen o svou práci a zdraví a Kozoroh žije ve svém světě, ve kterém se ho dramata druhých lidí netýkají. A pokud ano, stejně zachovává naprostý klid.

Mohlo by vás zajímat:

Sdílejte článek