Největší tyrani zvěrokruhu: Čí šikana je nejúčinnější a proč?

Která znamení mají největší sklony k šikaně a jaké účinné metody používají? Podívejte se na náš žebříček největších tyranů zvěrokruhu a myslete přitom na to, že každý z nás má svůj osobní horoskop s určitými vlastnostmi a že nás sklony k tyranii mohou životem provázet, i kdybychom byli narození v nějakém smírnějším znamení.

Přátelský Vodnář je největším tyranem zvěrokruhu

Možná budete šokovaní, že první místo našeho pomyslného žebříčku tyranů zaujímá přátelské znamení Vodnáře. Znamení schopné pro lidstvo „ukrást oheň bohů“ má být největším tyranem zvěrokruhu? Vodnáři jsou ale chladní, někdy skoro bez emocí, chybí jim soucit. Navíc mají dost ostrý jazyk. I zcela nechtěně ublíží – sdělí vám pravdu bez jakýchkoliv příkras. Jejich upřímnost bolí. Pokud se Vodnář rozhodne opravdu ublížit, dokáže být neuvěřitelně krutý, způsobí vám jizvy na duši, na které se určitě nezapomíná.

Beran zastrašuje, dokud nedostane, co chce

Pokud hledáte typ tyrana, který umí vyhrožovat a zastrašovat fyzickou silou, určitě se vám vybaví znamení Berana. Berani vás budou tlačit tak dlouho, dokud nedostanou to, co chtějí. Jsou schopní myslet jen na sebe a na to, co je pro ně nejlepší. Na druhou stranu nejsou vůbec zákeřní, můžete se spolehnout na to, že místo zákulisních her a pomlouvání si to s vámi budou chtít vyříkat „pěkně po chlapsku“ – můžete se připravit na pěstní souboj.

Štír je extrémně manipulativní a útočí zezadu

Když si představíte zlého člověka, který vás za zády pomlouvá nebo který s vámi manipuluje, přesvědčuje vás, abyste dělali věci, které dělat nechcete, jinak nebude vaším přítelem, pomyslíte nejspíše na člověka narozeného ve znamení Štíra. Štír nepotřebuje k šikaně používat fyzické násilí. Naopak, umí být neuvěřitelně milý a přátelský. Nedejte se ale zmást, když bude chtít, stejně vás podrazí. Donutí vás si myslet, že je vaším přítelem a pak vás zradí nebo využije.

Panna umí „vychytat“ a zdůraznit vaše chyby

Panna není typ, který vás fyzicky napadne nebo bude útočit ze zálohy, dokonce se nebude tvářit ani jako váš přítel, aby s vámi chtěla poté manipulovat. Její šikana tkví v něčem úplně jiném – všimne si jakékoliv vaší chybičky, prohřešku, nepříjemného detailu a nebude váhat ani minutu, aby vás na ně jízlivě neupozornila, někdy i dost nevybíravým způsobem. K zdrcující kritice bude náchylnější o to víc, když si bude myslet, že jste v něčem chytřejší než ona.

I Býkova trpělivost je omezená

Trpělivý Býk a pohodář zvěrokruhu nemá sice k šikaně velké sklony, ale pokud si začne myslet, že zasahujete do jeho životního prostoru, do jeho zvyků, návyků a „pohodlíčka“, začne. Znamení Býka se obecně tuze rádo vyhýbá problémům, je symbolem stability. Jakmile však vstoupíte do zažitých a rutinních návyků Býka, začne být protivný a pustí se do vás. Zkuste obsadit třeba jen jeho oblíbené křeslo nebo stálé místo šatmgasta a uvidíte, jaký ztropí povyk.

Střelec dokonale ovládá umění dělat ze sebe blbce

Střelci jsou šťastní lidé, kteří v životě hledají zábavu a dobrodružství. Někdy ale zcela záměrně nechtějí vnímat problémy, abstrahují od počátečních nesnází a těžkostí. Raději ze sebe udělají blbce, který naprosto nechápe, co by druhým mohlo vadit. K tomu přidají nesnesitelnou pozitivitu, se kterou ukazují na vaše škarohlídství nebo netoleranci. S „úsměvem idiota“ vám sdělí, že problém máte vy, protože jste negativista a nevidíte, jaké skvělé věci oni dělají.

Ostatní znamení také šikanují

Blíženci chtějí vycházet s každým, pověstným je jejich humor a stále dobrá nálada. Pokud jsou však součástí davu, který někoho šikanuje, připojí se více než ochotně. I Lvi přes svou přirozeně vřelou povahu umí druhé tyranizovat. Stačí, aby někdo nebyl jejich „vděčným publikem“ nebo zazářil o trochu více než oni, a máte na neomalené poznámky na vaši adresu zaděláno. Kozorozi šikanují spíše sami sebe než ostatní, ale i oni umí být pěkně tvrdí a nekompromisní. Mají nerealisticky vysoké požadavky a absolutně nechápou, že ostatní nejsou natolik schopní a ochotní jako oni. Raci šikanují citovým vydíráním nebo dětinským trucováním, Váhy jsou tyrany právě proto, že tolik usilují o smír. V konfliktních situacích jsou pasivní a bojí se přiklonit na něčí stranu. Ryby jsou únikové, druhé šikanují svojí vyhýbavostí nebo rolí oběti.

O našich sklonech k tyranii vypovídá i měsíční znamení

Sklony k tyranii nebo šikaně lze v horoskopu objevit i podle lunárního znamení. Měsíční znamení ukazuje na náš emocionální život a představuje naše instinkty. Skrývají naši zranitelnost.

Mohlo by vás také zajímat:

Zdroj: Autorský článek a www.askastrology.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.