Astročlánky

3. října 2024 06:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na říjen podle Helen Stanku: Panny a Kozorozi by měli naslouchat intuici

AURA: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co vás čeká v desátém měsíci roku 2024? Kdo má před sebou novou životní etapu, komu se splní přání, kdo se může těšit na opravdu vydařený konec měsíce a koho čeká spousta povinností? Přečtěte si předpověď na říjen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Na říjen vám z tarotových karet vychází Umírněnost. To je karta, která vás bude učit pojit protiklady, vycházet s lidmi kolem vás. Je jasné, že vaše ohnivé znamení nedokáže být s každým kamarád, ale bude důležité, abyste byli alespoň většími diplomaty. Dokážete skvěle sladit práci a soukromý život, ale také vztahy, kde jsou názorové rozpory.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na říjen vychází Císař. To je karta, která představuje odpovědnost. Budete řešit materiální věci, ale i své pracovní povinnosti. To vše vám bude Císař připomínat a ve hře budou i různá úřední jednání a závazky. Důležité to bude nepřehánět. Myslete na své povinnosti, ale nezapomínejte ani na sebe. Nenechte Císaře, aby vám diktoval jeden úkol za druhým, ale udělejte si z něj spojence, který vám bude jen připomínat, co je potřeba.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Býky.

Blíženci

Na říjen vám z tarotových karet vychází Vyšší soud. To je karta regenerace, která ukazuje, že vám začíná nová životní etapa. Možná přijdete na nějaké nové věci, otevřou se vám nové obzory a budete mít možnost vidět vše z jiné perspektivy. A na základě toho možná odhodíte něco, co vás předtím svazovalo. A pokud jste dosud strkali před něčím hlavu do písku, teď už to asi nepůjde.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na říjen vychází Hvězda. To je jedna z nejkrásnějších karet, která představuje splněná přání. A ta se dějí těm lidem, kteří si věří a jdou za svou hvězdou. Hvězda vyjadřuje harmonii jak v duchovní, tak ve fyzické rovině, je o zaslouženě zvýšené sebedůvěře a sebeúctě. Kromě toho, že se vám může splnit nějaké přání, také můžete dotáhnout staré resty nebo něco, co jste chtěli dokončit. Můžete otevřít nová témata, dostat nápady, vnuknutí, budete kreativní. A také budete zářit víc než obvykle, takže budete i víc v centru pozornosti.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Raky.

Lvi

Na říjen vám z tarotových karet vychází Umírněnost, která je vnímána jako jedna z nejhezčích karet. Předpovídá, že se tento měsíc budete učit pojit protiklady. Budete se snažit lépe vycházet s lidmi kolem sebe, kloubit více povinností, řešit více prací, možná i urovnávat spory. V neposlední řadě je tato karta o nějakém vašem umění, o tom, co jste se doposud naučili. To vše bude tento měsíc prověřeno.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na říjen vychází Velekněžka. To je karta, která představuje duchovno, určitý odstup od okolního světa. Ukazuje, že se člověk skrze různé těžkosti brodí dál, poznává a učí se naslouchat své vlastní intuici. Velekněžka je od všeho trochu dál, ale úplně pasivní není. Spíše jen tahá za nitky a nepotřebuje být vidět.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Panny.

Váhy

Na říjen vám z tarotových karet vychází Hvězda. To je šťastné znamení, znamená nějaké splněné přání. Hvězda září ve tmách, všichni na ni vidí, nicméně je tak trochu sama. Hvězda vám předpovídá, že na co v říjnu sáhnete, to by se vám mělo dařit. Máte před sebou progresivní období, nějaké věci možná dotáhnete do konce nebo i nově nastavíte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na říjen vychází Velekněz. To je karta, která ve vás bude probouzet touhu po duchovním poznání a vyšších morálních principech. Je o hledání smyslu života a probouzení svědomí. A také o tom, abychom dokázali přijmout sami sebe takové, jací jsme. Jen tak dokážeme přijmout i ostatní. Velekněz nemá rád podvádění a lhaní sami sobě, naopak podpoří vše dobré a učí nás nastavit si ty správné hodnoty.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Štíry.

Střelci

Na říjen vám z tarotových karet vychází Spravedlnost. To je krásná karta, která říká, že budete pojit protiklady, možná budete řešit i nějaké úřední věci a měli byste v tom být úspěšní. Karta Spravedlnost přichází ve chvíli, kdy máte v něčem chaos a potřebujete si něco dořešit. Spravedlnost předpovídá, že by se měl vrátit řád, a také nese určité zadostiučinění.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na říjen vychází Velekněžka. To je karta, která je předzvěstí vcelku mystického období, představuje intuici a zdrženlivost. Hodně věcí budete řešit právě na základě své intuice, která bude mnohem silnější než kdy jindy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Kozorohy.

Vodnáři

Na říjen vám z tarotových karet vychází Hvězda. To je nádherná karta, která je o splněných přáních, nápadech, ideálech. Vaše hvězda bude jasná a bude vám svítit na cestu. Věřte svým nápadům a vizím a jděte si za nimi. Nezapomínejte, že štěstí nejde naproti lidem, kteří říkají, že všechno bude špatné, ale těm, kteří naopak hledají, jak udělat, aby bylo všechno co nejlepší. A o tom právě Hvězda je.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na říjen vychází Vůz. Tato karta dává věci do pohybu, předpovídá posun, ať chcete nebo ne. Je to, jako byste byli na voze, který jede. A vy se ho buď naučíte řídit, nebo ne a pak nabouráte. Každopádně na místě nezůstanete. Máte před sebou více cest a vy se budete rozhodovat, kterou se vydat. Vše se budete učit za pochodu, ale tak trochu vás povede a bude vám našeptávat vaše intuice.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na říjen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na říjen pro Ryby.

Jaký bude příští týden podle karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 10. 2024

Dnes by k vám domů mohla přijít řada zajímavých návštěvníků. Alespoň jeden by mohl být z cizí země a někteří by mohli být z oblasti vzdělávání. Můžete očekávat zajímavé rozhovory a možná se dozvíte zajímavá fakta na téma, které je pro vás nové. Mohlo by vás to bavit natolik, že se zítra poohlédnete po knihách na toto téma.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.