Velká věštba na říjen pro Berany: Budete flirtovat a poznáte plno nových lidí

BERAN: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Berany v desátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká kouzla jim mohou pomoci přivolat hojnost a štěstí? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Umírněnost. To je karta, která vás bude učit pojit protiklady, vycházet s lidmi kolem vás. Je jasné, že vaše ohnivé znamení nedokáže být s každým kamarád, ale bude důležité, abyste byli alespoň většími diplomaty. Dokážete skvěle sladit práci a soukromý život, ale také vztahy, kde jsou názorové rozpory.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet by měl být začátek října velmi pěkný, plný lásky. Nejspíš to kolem vás bude hodně jiskřit a vy budete flirtovat ostošest. Čeká vás pěkné období, kdy budete mít možnost účastnit se i různých společenských akcí, budete se scházet a seznamovat s novými lidmi a víc než kdy jindy budete navazovat kontakty a vnímat lidi kolem vás. I vaše okolí bude více vnímat vás. Po materiální stránce budete také v pohodě. Možná domů budete zvát řemeslníky a budete vše chystat na studenější období roku.

Mohlo by vás zajímat: Lamači ženských srdcí podle horoskopu. Kteří muži vás spolehlivě okouzlí?

Kolem poloviny října se budete snažit usmířit nějaké lidi, aby se zbytečně nedohadovali, budete jim dělat takového mediátora. A půjde vám to docela dobře. Budete nacházet ta správná slova, budete mít ty správné nápady a budete z toho mít dobrý pocit.

Koncem měsíce vás čekají zvýšené výdaje, ale ničeho se nebojte. Půjde spíše o investice a vy si jimi budete dělat radost. Také budete komunikovat se staršími lidmi, budete řešit nějaké rodinné věci a budete si hlídat své jistoty.

Magie pro Berany na říjen

Chcete si přitáhnout hojnost? Zapalte bílou, žlutou nebo zelenou svíci, která by měla být ve skleněné nádobě. Pokud svíce během svého hoření vytváří na stěnách nádoby černé saze, je to známka překážek a negativních energií. Je možné, že vám úspěch někdo hodně nepřeje. Když se saze tvoří jen v horní části nádoby, znamená to, že jste překážky už zvládli. Pokud se saze tvoří v dolní části nádoby, znamená to, že máte na cestě ke splnění svých snů ještě nějaké překážky. A když bude nádoba očazená celá, pak jsou něčí nepřející energie namířené stále proti vám. Pokud by ze svíce šel bílý dým, znamená to komunikaci s duchy a ochranu shůry a je to o tom, že i když proti vám pořád někdo něco má, svíce stahuje negativní energii na sebe. Pro své štěstí a hojnost si můžete také navléknout na nitku korálek z avanturínu a hematitu. Pak si v dlaních vytvořte představu energetické koule, kameny nechte nasát touto energií, aby se umocnila jejich síla, a noste je na levém zápěstí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.