Horoskopy

22. září 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na říjen pro Raky: Mohlo by se vám splnit nějaké vaše přání

RAK: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Raky v desátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže spojit se s anděly a požádat je o radu či pomoc? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Hvězda. To je jedna z nejkrásnějších karet, která představuje splněná přání. A ta se plní těm lidem, kteří si věří a jdou za svou hvězdou. Hvězda vyjadřuje harmonii jak v duchovní, tak ve fyzické rovině, je o zaslouženě zvýšené sebedůvěře a sebeúctě. Kromě toho, že se vám může splnit nějaké přání, také můžete dotáhnout staré resty nebo něco, co jste chtěli dokončit. Můžete otevřít nová témata, dostat nápady, vnuknutí, budete kreativní. A také budete zářit víc než obvykle, takže budete i víc v centru pozornosti.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce byste si měli dávat pozor na závist a žárlivost. Mohou se kolem vás objevit lidé, kteří si budou myslet, že je váš trávník zelenější a že možná něco děláte na jejich úkor. Žárlivost a neshody se mohou objevit i v partnerských vztazích. Naštěstí to bude jen určitá nervozita, která nebude trvat dlouho. Už koncem první dekády se vše zlepší, vy to hodíte za hlavu a vaši přátelé vás zase dokážou dostat do dobré nálady.

Ve druhé říjnové dekádě budete brát velmi vážně a zodpovědně vše, co děláte. Starost vám může dělat mladší člen rodiny. Hlídejte si různé virózy a nemoci. Nemělo by to ale být nic, co byste nezvládli. Pokud přijde nějaká nemoc, nebude mít dlouhého trvání, maximálně pár dní.

Mohlo by vás zajímat: Nejlepší kuchaři zvěrokruhu: Která znamená vás překvapí svým uměním v kuchyni?

Ve třetí dekádě vás čeká cestování. Nevypadá to na nic dlouhého, nicméně mělo by vám přinést radost, možná to bude splněné přání a pro vás bude představovat návrat ke kořenům a posílení rodinných vazeb. Pro zamilované to bude čas schůzek, různých výletů a období, kdy spolu mohou trávit čas.

Magie pro Raky na říjen

Chcete lepší propojení se svými anděly? Posílají vám různá znamení. Navlékněte si na nitku nebo provázek kámen angelit. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii, noste ho na levém zápěstí a vnímejte andělské vzkazy. Někdy uvidíte mrak v podobě anděla, jindy pírko, čtyřlístek nebo veverku, která upoutá vaši pozornost. Nejste sami a univerzum vám dá vše, co je pro vás potřebné. Stačí si o to požádat.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 9. 2024

Vaše mysl dnes bzučí jako pilná včela, Berani. Udržujte si lehkou a společenskou atmosféru. Nezaobírejte se příliš detaily. Možná máte tendenci dělat si starosti s výsledky, ale pravdou je, že problémy se vyřeší docela dobře samy, pokud si zachováte jasný pohled na své cíle. Není tak důležité, jak se tam dostanete, jako to, kam chcete dojít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.