Po čem ženy touží? Lvice po radosti, Panny po dokonalosti a Váhy po rozkoši

Láska

Po čem ženy doopravdy touží? Po ideálním partnerovi, skvělé rodině, dokonalé postavě, kráse či inteligenci? Jak která. Naše životní priority se odvíjejí od našeho žebříčku hodnot, ale také od našeho sebevědomí a zdravého rozumu. Podívejte se, co v životě nejvíce chcete podle svého znamení zvěrokruhu.

Ženy Beran

Smělé, silné, impulzivní, sebejisté a přímé. Ženy, které raději – nebo rychleji – dobývají, než se nechávají dobývat, ale zároveň děvčata do nepohody. Po čem touží tyto dobrodružné ženy?

Ženy Beran mají obrovskou vnitřní potřebu se v životě prosadit a cestu si prorážejí akcí. Nestačí jim o věcech mluvit. Obvykle se nemohou dočkat, aby už něco konkrétního podnikly. Vzrušuje je vše nové a nepoznané, milují nové činnosti a těmi se zabývají do té doby, dokud z nich nevyprchá kouzlo novosti.

Nejvíce touží: Po akci, nových prožitcích, nových impulzech. Jsou prvotními hybatelkami světových i soukromých dějin.

Ženy Býk

Přirozeně smyslné, silně oddané, rozkošnické, atraktivní a věrné jsou ženy narozené ve znamení Býka. Milují tělesnou blízkost. Ženy se zdůrazněnou erotikou a usilující o pevné svazky a spojení.

Milují příjemné stránky života a často svou pozornost soustředí na získávání hmotných statků. Zlí jazykové tvrdí, že jsou na peníze, což je částečně pravda. Chtějí peníze, ale ne kvůli penězům samotným, ale aby se mohly těšit z věcí, které si za ně mohou koupit. Vládkyní tohoto znamení je Venuše, a ta si cení pěkných věcí. Tyto ženy jsou nejen krásné, ale mají i dokonale vyvinutý smysl pro krásu a krásné věci. Rády se pěkně oblékají – možná trochu konzervativně, ale s vkusem sobě vlastním.

Nejvíce touží: Po kráse, fyzické lásce, potěšení a jistotách, které jim nabízejí hmotné statky a peníze.

Ženy Blíženci

Šarmantní, zábavné, mnohostranné a přátelské jsou ženy Blíženci. Milují sice flirt, ale v lásce jednají uvážlivě. Moderní, chytré, zvědavé, nadané – takové jsou tyto ženy. Po čem nejvíce touží?

Ženy narozené ve znamení Blíženců žízní po informacích a vědění. Mají obrovskou schopnost učit se. Vzdělání je pro ně důležité snad už od okamžiku, kdy se narodily. Jsou skvělými žákyněmi, studentkami i učitelkami. Díky své vynalézavosti a představivosti si dokážou učivo nejen rychle osvojit, ale přicházet také s nečekanými možnostmi řešení i těch nejzapeklitějších úkolů a situací. Jen zřídka ztrácejí přehled o tom, co se ve společnosti děje, o čem se mluví nebo jaké jsou nejnovější společenské trendy. Jsou neukojitelně zvědavé.

Nejvíce touží: Všechno vědět, všechno znát. Dychtí po pestrosti.

Ženy Rak

Zasněné, plné touhy, toužící po harmonii a splynutí s přáními svých blízkých. Citlivé, něžné, romantické, hledající i dávající teplo domova. Ženy narozené v Raku se dovedou dokonale vcítit i oddat.

Tyto ženy hledají v životě jistotu a stabilitu a nalézají ji v manželské instituci. Obvykle mívají touhu dobře se vdát. Jsou skvělými manželkami, milenkami, matkami a hospodyňkami. Bývají i skvělými kuchařkami, pekařkami a cukrářkami. Péče o blízkou i širší rodinu je u nich bezpříkladná. Jsou takovým dokonalým snem každého pravého muže. Po čem však nejvíce touží ony?

Nejvíce touží: Po lásce svých bližních, rodině a domovu.

Ženy Lev

Srdečné, velkorysé, sebevědomé, plné erotiky. Milují neustávající hru lásky a nejen lásky – hravost, zábavnost patří k jejich velkým přednostem. Po čem touží ženy narozené ve Lvu?

Pro tyto ženy jsou důležité domov i osobní nezávislost. Cítí potřebu tvořit a plodit „děti“ – jak mentální, tak tělesné. V manželství a partnerských vztazích mají tendenci hrát dominantní roli, což se jejich partnerům nemusí vždy líbit. Pokud ale jejich protějšky v partnerství zachovají prostor na hru, zábavu, humor, tvořivost, a pokud se ze vztahu nevypaří radost, bude vše v pořádku. A také by nikdo neměl zapomínat, že na nic nejsou tyto ženy tak háklivé jako na své děti, ty dokážou bránit a chránit jako líté lvice.

Nejvíce touží: Po radosti ze života, ale také chtějí, aby jejich děti v životě něco dokázaly.

Ženy Panna

Spolehlivé, věrné, skromné a vždy ochotné pomoci. Také stálé, zodpovědné, ukázněné, spolehlivé a rozumné jsou ženy v Panně. Výraz a vyjádření nacházejí v nejprostších denních gestech – třeba ve vaření a v dotycích.

Pro ženy narozené ve znamení Panny je středem světa práce. Jsou v práci úzkostlivě pečlivé a velkou pozornost věnují detailům. Pracují důkladně a výkonně. Z chaosu dokážou vytvořit řád. A protože práce je jejich měřítkem „vyšší spravedlnosti“, udělají všechno pro ty, kteří jsou výkonní a pracovití. Pro ty, kteří se dostali do problémů kvůli tomu, že nechtějí pracovat, obvykle nehnou ani prstem. Po čem ale tyto ženy touží?

Nejvíce touží: Po dokonalém řádu, čistotě a zdraví. A světe div se, po romantické lásce.

Ženy Váhy

Láskyplné, se smyslem pro vkus, dobrý styl a správné chování. Navíc velmi šarmantní, žensky působící, elegantní a kultivované jsou ženy narozené ve znamení Vah. Krásné i velmi udržované až do pozdního věku. Po čem však v životě touží?

Ženy narozené ve znamení Vah mají mimořádnou potřebu partnerství. Zároveň si však potřebují v rámci svého vztahu zachovat vlastní individualitu a svobodu. Je to takový malý paradox – po celý svůj život budou hledat rovnováhu mezi svou touhou žít s druhými a zároveň být nezávislé, neztratit se ve vztahu. Přesto má pro ně manželství a partnerství prvořadý význam a pro jejich úspěch jsou ochotné udělat i nemožné.

Nejvíce touží: Po dokonalém partnerství a dokonalé kráse.

Ženy Štír

Fascinující, vášnivé, svůdné, intenzivní, smyslné, neuznávající žádná tabu – takové jsou ženy narozené ve znamení Štíra. V životech druhých vždy zanechávají nesmazatelné stopy. Po čem nejvíce touží osudové ženy zvěrokruhu?

Na těchto ženách není nic průměrného, ve všem jsou výjimečné – v lásce i v nenávisti, v kariéře i manželství. Jsou výjimečnými matkami, milenkami, manželkami, přítelkyněmi nebo kamarádkami. Průměrnost nesnášejí, vyhýbají se jí. Na světě existuje jen jedna věc, kterou opovrhují více, a tou je slabošský postoj či zbabělost. Ony zbabělé nejsou ani náhodou.

Nejvíce touží: Po bezpečí a moci, ale také po pravdě a spravedlnosti.

Ženy Střelec

Čestné, idealistické, upřímné a přímé jsou ženy narozené ve znamení Střelce. A také optimistické, hrdé, nezávislé a nesmírně vzdělané. Po čem tyto vznešené ženy touží?

Střelec je znamení založené na velkých idejích, filozofii a také ženy narozené v jeho znamení vyznávají duchovní zákony a etiku. Mají na zřeteli blaho své i společnosti jako celku. Mluví bez okolků a neříkají věci, které chcete slyšet. Jejich pověstná prostořekost vás pokaždé spolehlivě vyvede z míry. Ano, tyto ženy jsou velmi přímé. Je ale zbytečné je za jejich častou neomalenost odsuzovat nebo je podezírat z postranních záměrů. Jednodušší je se pořádně obrnit, protože od těchto žen uslyšíte jen nepřikrášlenou a nemilosrdnou pravdu.

Nejvíce touží: Po nějakém uchopitelném ideálu a pravdě.

Ženy Kozoroh

Zodpovědné, stálé, důkladné, spolehlivé, nikdy neztrácející kontrolu samy nad sebou. Někdy trochu přísné, ale především samy na sebe.

Ženy, které se narodily v zemském znamení Kozoroha, se nespokojí s tím, aby žily jen tak ze dne na den. Mají pocit, že se v životě musejí něčím stát, musejí mít nějaký cíl, ke kterému mohou směřovat. Chtějí dosáhnout nějakého majetku, o který se mohou starat, nebo mít alespoň nějakou povinnost, kterou by mohly plnit, ať už v profesním, nebo v rodinném životě. Jsou vytrvalé a houževnaté, stojí pevně oběma nohama na zemi. Mají rády řád, zákony a ve svých názorech bývají i dost konzervativní. Po čem ale touží ženy narozené ve znamení Kozoroha?

Nejvíce touží: Po hluboké, vážné lásce a dokončení díla, které započaly, pak jsou spokojené.

Ženy Vodnář

Nekonvenční, nezávislé, kamarádské jsou ženy narozené ve znamení Vodnáře. Vše konají jen na principu dobrovolnosti, nikdy je k ničemu nepřinutíte nátlakem. Po čem tyto ženy touží?

Ženám narozeným ve znamení Vodnáře vládne planeta Uran a tato planeta ráda objevuje nové a nepoznané, a tak i ony rády poznávají nové lidi a vyměňují si s nimi své názory. Jejich instinkt je neomylně vede tam, kde lidé žijí, diskutují nebo bojují za nějaká práva. Obvykle mívají přátelský vztah k lidem obojího pohlaví a tohoto svého privilegia se nevzdávají ani po svatbě. Mohou zůstat jen tam, kde jsou dveře i okna stále dokořán.

Nejvíce touží: Po klidu, nenechat se ničím vyvést z míry.

Ženy Ryby

Svůdné, oddané, milující, obětavé, něžné i nezištné jsou ženy narozené ve znamení Ryb. Tajemné ženy, múzy, které umějí vycítit skryté talenty svých partnerů a také je umějí v nich podporovat.

Zdobí je jakési křehké kouzlo přitažlivosti. Díky svému jemnému charismatu, humoru a sympatiím, které vzbuzují v druhých lidech, se jim otevírají dveře četných životních příležitostí. Jejich přátelská, skromná povaha, je však často svádí k jakési letargii a fatalismu, pak nechávají běžet věci samy od sebe a nesnaží se v životě uspět. Na druhé straně dokážou být i velmi zdatné a odhodlané, tak jak to odpovídá obojakosti znamení Ryb. A po čem nejvíce touží?

Nejvíce touží: Po bezedných hlubinách lásky.

Zdroj: Autorský článek a Aubierová, C.: Encyklopedie astrologie, East Publishing 1993

Sdílejte článek
Štítky láska rodina Venuše krása Uran ženy znamení zvěrorkuhu