Velká věštba na říjen pro Panny: Naslouchejte intuici, povede vás správnou cestou

PANNA: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Panny v desátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže podpořit pocit vnitřního klidu? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Velekněžka. To je karta, která představuje duchovno, určitý odstup od okolního světa. Ukazuje, že se člověk skrze různé těžkosti brodí dál, poznává a učí se naslouchat své vlastní intuici. Velekněžka je od všeho trochu dál, ale úplně pasivní není. Spíše jen tahá za nitky a nepotřebuje být vidět.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty předpovídají, že tento měsíc budete pilní jako včelky.  Pečlivě budete plnit své úkoly a vše, co jste si předsevzali. Díky své intuici si dokážete poradit i s problémy, které byste jindy řešili nervózně a možná i vztekle. Nyní jako kdyby vás něco táhlo a vy instinktivně vyřídíte něco v době, kdy má protistrana zrovna dobrou náladu, pojedete někam právě ve chvíli, kdy tam bude prostor, nebo natrefíte na něco právě ve chvíli, kdy to bude za dobrou cenu. Jediné, co se může stát, je, že se objeví nějaký člověk, který vás má už delší dobu na mušce a stále bude něco trousit na vaši adresu. Vás se to ale vůbec nedotkne, jako kdybyste měli kolem sebe štít.

Přečtěte si také: Jaká práce se k vám hodí podle znamení zvěrokruhu?

Druhá dekáda bude hlavně o soukromých radostech, o lásce. Možná i něčeho dosáhnete a budete mít ze sebe dobrý pocit. Budete brát opatrně, v klidu a s rozvahou, o to víc si to užijete uvnitř sebe.

Během třetí dekády posílíte veškeré své jistoty a vztahy, soukromé i pracovní. V rodině se může objevit mezigenerační výměna názorů, nakonec ale najdete společnou řeč. Možná také budete investovat do kratšího cestování, společného nakupování nebo jiných akcí. A když někam pojedete, budete se snažit tam získat i nějaké informace, což by se vám mělo podařit.

Magie pro Panny na říjen

Chcete podpořit vnitřní klid? Navlékněte na nitku nebo provázek larimar. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii a noste ho na levém zápěstí. Larimar vám dá pocit vnitřního klidu. Běžte do přírody a obdivujte krásu kolem. Zhluboka dýchejte a naslouchejte zvukům. Larimar posiluje i krční čakru, tedy veškerou komunikaci. Aby bylo slyšet nejen vás, ale abyste i vy naslouchali svému okolí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.