Astročlánky

1. října 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky od 1. října 2024: Ryby se zamilují, Berani vyřeší krizi

Nastává období velké zamilovanosti a usmiřování. Následující dny přináší zlepšení a také vyřešení sporů, které pocítí Raci, Lvi i Váhy. Co vám dál věští tarotové karty?

Beran

Partnerské vztahy, které prochází krizí, mohou nalézt řešení. Buďte trpěliví, netlačte na partnera a nesnažte se mít za každou cenu pravdu. Vzájemná a láskyplná komunikace je klíčem k vašemu společnému štěstí. Ostatní páry prožijí velmi příjemné a láskyplné dny.

Býk

Přichází velmi krásné a plodné období ve vztazích a lásce. Pokud jste dlouho sami a toužíte po své spřízněné duši, máte velkou šanci na setkání se svou druhou polovinou. Milujte se a dávejte najevo svou lásku partnerovi, není samozřejmostí mít takové štěstí, jaké máte vy.

Blíženci

Partnerské vztahy mohou být velmi napjaté, a to jen kvůli tomu, že ani jeden z vás neumí ustoupit ze své pravdy. Nebojujte, milujte a ustupte stranou, jen tak můžete získat partnerův respekt a úctu. Nezadaní, hledejte svou životní lásku dál, vaše vytrvalost se vám vyplatí.

Rak

Láska, štěstí, radost a jako třešnička na dortu také skvělá komunikace. To vše je tady pro zadané i nezadané. Partnerské vztahy se posílí a protknou je neviditelná vlákna bezpodmínečné lásky i vzájemného porozumění. Pokud toužíte po novém partnerovi, seznamujte se a buďte odvážní, láska je velmi blízko.

Lev

Vaše srdce svítí jako pochodeň a je jedno, jestli jste ve vztahu, nebo lásku hledáte. Nesmírně krásné energie prostoupí srdce všech. Využijte sílu lásky k usmiřování, nastolení harmonie a také k navazování láskyplných vztahů.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou mistři svádění: Jen těžko se odolává Lvům a Štírům

Panna

Vaše láska svítí jako žhavé letní slunce a svými paprsky uzdravuje a léčí. Váš partner vás miluje a zbožňuje, nyní jste oba schopni vyřešit jakýkoliv problém či nedorozumění. Nezadaní, vyhledávejte společnost, čeká na vás nový vztah.

Váhy

Domov, láska, radost a také naplnění čeká na všechny zadané, nezadané i ty, kteří mají srdíčko bolavé a smutné. Očekávejte velmi příznivé změny, které se dotknou nejen vás, ale také všech ostatních. Navazujte vztahy, usmiřujte rozhádané a buďte vděční za nádherný život.

Štír

Vaše vztahy jsou šťastné a radostné. V partnerství i lásce se cítíte naplnění. Máte před sebou velmi krásné období zamilovanosti a radosti, což se dotýká také ostatních ve vaší blízkosti. Nezadaní nezoufejte, máte naději na novou lásku.

Střelec

Partnerské vztahy, které trápí neshody a hádky, konečně dospějí ke společnému rozhodnutí a domluví se na řešení. Nebraňte se partnerovým návrhům jen proto, že chcete mít za každou cenu pravdu. Uvolněte se a komunikujte srdcem, výsledek vás okouzlí a nadchne.

Čtěte také: Znamení, která nejlépe zvládají stres: Rozhodit se nenechají Kozorozi ani Ryby

Kozoroh

Nádherné vztahy jsou tady pro všechny hledající lásku novou, zadané i nezadané. Právě teď dostáváte velký dar v podobě lásky, štěstí a naděje. Minulost je pryč. Do vašeho života vstupuje uzdravující moc bezpodmínečné lásky, využijte ji a obdarujte také ostatní.

Vodnář

Ve vztazích nastává období plné změn, které ve vás může vyvolávat pocity nejistoty a strachu. Nebojte se a s chutí do toho! Pokud jste ve vztahu jen proto, abyste nebyli sami, najděte odvahu a vše s láskou ukončete. Nesmírně se vám uleví a velmi brzy naleznete novou lásku. Ostatní páry, pozor na zbytečné hádky, nejsou k ničemu, raději se společně zasmějte u dobrého filmu.

Ryby

Nastává období nesmírně krásné zamilovanosti, což platí také pro všechny nezadané, osamělé a zklamané v lásce. Pokud máte s partnerem neshody, očekávejte zlepšení a usmíření. Je velmi důležité, abyste nezapomínali také na sebe a pečovali o své zdraví a psychickou pohodu.

Jaký bude podle horoskopu tento týden? Poslechněte si ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 10. 2024

Dnes by k vám domů mohla přijít řada zajímavých návštěvníků. Alespoň jeden by mohl být z cizí země a někteří by mohli být z oblasti vzdělávání. Můžete očekávat zajímavé rozhovory a možná se dozvíte zajímavá fakta na téma, které je pro vás nové. Mohlo by vás to bavit natolik, že se zítra poohlédnete po knihách na toto téma.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.