Velká věštba na říjen pro Býky: Čeká vás plno povinností, ale stihnete i flirtovat

BÝK: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Býky v desátém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže k tomu, aby se jevili svému okolí krásnější a přitažlivější? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Císař. To je karta, která představuje odpovědnost. Budete řešit materiální věci, ale i své pracovní povinnosti. To vše vám bude Císař připomínat a ve hře budou i různá úřední jednání a závazky. Důležité bude to nepřehánět. Myslete na své povinnosti, ale nezapomínejte ani na sebe. Nenechte Císaře, aby vám diktoval jeden úkol za druhým, ale udělejte si z něj spojence, který vám bude jen připomínat, co je potřeba.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce budete řešit úřední věci. Také vás čekají různá školení, zařizování, plánování věcí, které jsou před vámi, a možná i výdaje. Může jít o nějaké generální opravy u vás doma. Budete mít ale štěstí na lidi. Vaše okolí vám pošle nějakého fešáka, se kterým se vám bude přinejmenším dobře povídat. Možná se do toho přimíchají i nějaké city a vše to může být spojené s vaším zaměstnáním nebo něčím, co děláte.

Pak vás čeká cestování, které se bude týkat všech věcí, které musíte zařídit. Dokážete spojit příjemné s užitečným, budete i flirtovat. Od některých lidí si budete udržovat patřičný odstup, některé si naopak pustíte blíže k tělu. K tomu uděláte dobrý dojem na starší lidi a získáte v nich své ochránce.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, z nichž jsou nejpřísnější rodiče

Koncem měsíce budete řešit mladší členy rodiny. Dokážete najít ta správná slova, argumenty i společný cíl a budete nakonec táhnout za jeden provaz.

Magie pro Býky na říjen

Chcete být krásnější pro své okolí? Pak si navlékněte na nitku korálky z lapis lazuli. Vytvořte si ve svých dlaních představu energetické koule, nechte kameny nasát energií a pak je noste na levém zápěstí. Lapis lazuli probouzí lásku, krásu a idealismus a také prohlubuje vnitřní pohled.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.