Nejzlobivější děti podle horoskopu: Zjistěte, ve kterém znamení se rodí pořádní rošťáci

Každé dítko je svým způsobem jedinečná osobnost. Některá znamení však svými charakteristickými rysy dokážou své rodiče pořádně potrápit. Zjistěte, ve kterém znamení se rodí rošťáci a proč.

Pokud jde o děti, jsou to právě jejich rodiče, kdo hraje rozhodující roli v jejich výchově a potažmo charakteru. Některá dítka jsou však zkrátka zlobivější než ta ostatní. Je jich všude plno, umí o sobě dát vědět a nedělá jim problém nějaké to vztekání nebo odmlouvání. Podívejte se, v jakém znamení se rodí dětičky, které je občas těžší ukočírovat.

Mohlo by vás zajímat: Výběr křestního jména může ovlivnit osud vašeho miminka. Nadělíte mu s ním i štěstí

Ale nedělejte si vrásky, to, že jsou v dětství zlobivější, absolutně neznamená, že z nich nevyrostou ti nejlaskavější lidé s dobrým srdcem. Jen to s nimi zkrátka jako rodič nemusíte mít úplně nejjednodušší.

Lev

Jako největší svéhlavičky by se daly označit děti narozené ve znamení Lva. Jsou extrovertní povahy, takže se nebojí projevit a někdy je to až moc. Dokážou potrápit ostatní děti i sourozence, aby si vydobyly svou moc. Ze školy často nosí poznámky a jsou považováni za raubíře.

Lvíček bude přesně ten typ, který vám pomaluje zdi pastelkami, pokud ho nějakou dobu neuslyšíte a necháte ho o samotě v pokojíčku. Do úklidu se mu rozhodně chtít nebude, a tak se připravte na to, že u této malé osobnosti bude o něco těžší vytyčit ty správné mantinely. V dospělosti ale tyto strasti úplně odpadnou. Tito lidé jsou veselí, komunikativní a nezkazí žádnou legraci.

Čtěte také: Mámy podle horoskopu: Lvice jsou hravé, Račice starostlivé a Střelkyně moudré

Panna

Panny jsou osobnosti, které se projevují už od dětství. Když si tohle dítě za něčím stojí, naprosto tomu věří a nehnete s ním. Nedělá jim problém jít proti proudu a bojovat za své názory. To je na jednu stranu dobrá vlastnost, jen se nesmí dostat do křížku třeba s učitelem. V takovém případě by nerespektování autorit mohlo vést k problémům ve škole.

Svůj názor tyto děti projeví i svým vlastním rodičům, takže třeba taková puberta bude možná o něco náročnější. Drzosti a diskutování se jako rodiče nevyhnete. V dospělosti jsou to však velice dobří lídři a pracovité osobnosti.

Vodnář

Nějaké to zlobení a potíže k Vodnářům prostě patří. Tohle znamení je zkrátka proslulé svou nezávislostí, a to také dokazují už odmala. Jako dítko se projevuje svou svobodomyslností a rodičům to dá najevo už od útlého věku. Samota jim nevadí a klidně půjdou proti většině.

Budou je lákat zakázané věci, a tak se připravte na nějaké ty problémy. Jako rodič jim musíte ukázat pevné body a vytyčit hranice, někdy to ale nebude stačit. Vodnář je totiž stejně zkusí překonat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.