Velká věštba na říjen pro Kozorohy: Věřte své intuici a vyhnete se všem nástrahám

KOZOROH: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Kozorohy v desátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže k tomu, aby vám ostatní více naslouchali? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází Velekněžka. To je karta, která je předzvěstí vcelku mystického období, představuje intuici a zdrženlivost. Hodně věcí budete řešit právě na základě své intuice, která bude mnohem silnější než kdy jindy.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám předpovídají nádherný začátek měsíce, kdy byste se měli účastnit nějaké akce, která vám udělá velkou radost. Může to být svatba, oslava nebo jiná společenská událost, kde bude více lidí. A také to může být něco soukromého a vy budete mít radost, protože vám dopadne dobře něco, co se týká vašich citů. Budete se cítit milováni a v dobré společnosti. Může to být i o tom, že se vám bude líbit ve škole, v práci nebo tam, kde právě jste. Každopádně to bude něco mimořádného.

Mohlo by vás zajímat: Ascendent v Kozorohu mívají lidé působící vážně i nepřístupně

Ve druhé dekádě přijdete na to, že čert a ženská nikdy nespí. Bude tu někdo, kdo po vás půjde a bude ostatním lidem nahánět strach v tom smyslu, aby se báli vás. Vy ale budete mít dobrou intuici a dokážete odrazit všechny tyto útoky a nástrahy. Z toho, co by šlo proti vám, tak nakonec může být jen menší mrzutost. Bude jen důležité odhalit, že někdo takový je a že si dává tu námahu vás řešit a škodit.

Třetí dekáda bude docela pracovní. Některé věci se hezky pospojují a vy budete mít radost, jak jste šikovní. Co by vám mohlo dělat trochu starost, jsou nějaké peripetie vašeho partnera nebo někoho, na kom vám záleží. Vy budete muset být ti silní a toho druhého podržet.

Magie pro Kozorohy na říjen

Chcete, aby vám ostatní více naslouchali? Navlékněte na nitku nebo provázek karneol. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii a noste ho na levém zápěstí. Karneol je jeden z druhů chalcedonu a symbolizuje živoucí, teplou energii země. Využívá se také v milostné magii.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.