Největší milovníci piva podle horoskopu: Bez pěnivého moku se neobejdou Býci ani Vodnáři

To, že jsme národ pivařů, asi ví úplně každý, ale málokdo ví, že právě dnes slavíme Den českého piva. Dát si po náročném dni orosenou sklenici? To je něco, čemu jen málokdo odolá. Zvláště ti, kteří jsou k tomu předurčeni znamením zvěrokruhu, ve kterém se narodili. Podívejte se, která znamení horoskopu patří mezi největší milovníky piva.

Ať už pivo milujete, nebo ne, každý má své oblíbené způsoby, jak se uvolnit a užívat si život. Ale pokud jste Býk, Střelec nebo Lev, je pravděpodobné, že pivo bude hrát ve vašem životě významnou roli.

Býk

Býk je znamení, které je svou láskou k pohodlí a požitkům, a to včetně jídla a pití, doslova vyhlášené. Býci milují dobré jídlo, kvalitní nápoje a často se nechají unést atmosférou. Není divu, že se objevují na první příčce pomyslného žebříčku největších milovníků piva. Býk není typem člověka, který by si na pivo dával limity, ale naopak si dokonale vychutnává každý doušek. Ideální večer pro Býka? Příjemné místo, dobrá parta lidí a sklenice lahodného piva.

Střelec

Střelci jsou dobrodruzi a cestovatelé. Milují objevování nových kultur, a co je lepší způsob, jak poznat kulturu, než skrze její tradiční nápoje? Střelci mají často zájem o ochutnávání místních piv, ať už jsou kdekoliv. Jejich zvědavost a chuť získávat nové zážitky je žene k tomu, že se nespokojí jen s jedním druhem piva, což z nich dělá nadšené degustátory piv z různých koutů světa.

Čtěte také: Nejlepší přátelé podle znamení zvěrokruhu: Váhy a Raky prostě chcete mít v životě

Lev

Jestli existuje nějaké znamení, které miluje život ve všech jeho podobách, pak je to Lev. Dokáže si každou chvilku vychutnat plnými doušky, a stejně to má i s pivem. A nejde mu jen o samotnou chuť, jde o celkový zážitek. Lvi se rádi obklopují přáteli a jsou ozdobou i hlavní hvězdou večírků a pivo je pro ně ideálním společníkem, ať už jde o odpočinek po náročném dni, nebo o večerní posezení. Mají rádi kvalitu, takže jejich výběr piva bude často směřovat k něčemu speciálnímu, co přitáhne pozornost.

Rak

Raci kladou velký důraz na rodinu, cení si pohody a příjemné atmosféry. A v našem žebříčku největších milovníků piva se umístili hlavně proto, že pivo pro ně není jen nápoj, je to prostředek, jak se uvolnit po dlouhém dni a cítit se pohodlně. Raci moc rádi tráví čas se svými blízkými a nad sklenicí piva si užívají hluboké rozhovory. Pro Raka není důležitá kvantita, ale kvalita okamžiku.

Mohlo by vás zajímat: Znamení zvěrokruhu, která milují spánek: Šlofíka si rádi dopřejí Lvi i Raci

Kdo se naopak pivu vyhýbá?

Na druhé straně najdeme znamení, která možná pivu tak nefandí, nebo k němu nemají tak silný vztah. Patří mezi ně Panny, které mohou pivo vidět spíše jako nápoj, který není dostatečně „zdravý“ nebo organizovaný, protože jsou známé svým smyslem pro detail a tvrdou disciplínu. Stejně tak Kozoroh pivu příliš neholduje a upřednostňuje jiné nápoje, třeba víno.

Jaký bude říjen podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.