Znamení zvěrokruhu, která milují spánek: Šlofíka si rádi dopřejí Lvi i Raci

Pokud ve svém okolí neznáte nikoho, kdo by si raději trochu pospal, než aby šel za zábavou, pravděpodobně jste takovým člověkem vy. Spánek je dar, požitek, a nejlépe to ví znamení, která ho milují nadevše. To, že jsou někteří lidé schopní prospat i zemětřesení, je totiž určeno i tím, kdy se narodili.

Býk

Býci jsou pověstní svou láskou k pohodlí, což se týká i jejich spánkových návyků. Vládne jim Venuše, planeta potěšení, a proto si libují v luxusu dobrého spánku. Jejich klidná a vyrovnaná povaha se promítá do hlubokého a nepřerušovaného spánku.

Rak

Raci jsou díky své citové hlubokomyslnosti známí jako dokonalí snílci. Jejich mysl je neustále v chodu, a to i ve spánku. Tato vodní znamení často nacházejí útěchu v říši snů, díky čemuž je jejich spánek delší a hlubší. Pokud jste Rak, vaše noční dobrodružství mohou být odrazem vaší bujné fantazie.

Lev

Lvi, rození vůdci zvěrokruhu, jsou přes den často na cestách. V noci si však cení svého kvalitního spánku. Vládne jim Slunce a stejně jako tato mocná hvězda potřebují odpočinek, aby mohli další den jasně zářit.

Ryby

Ryby, snílkové vodních znamení, mají od přírody blízko ke světu představivosti a fantazie. Spánek je pro ně únikem, časem, kdy mohou prozkoumat hlubiny svého podvědomí. Pokud jste Ryby, vaše dlouhé pobyty v říši snů mohou svědčit o vaší tvůrčí a intuitivní povaze.

Jaký bude tento týden podle horoskopu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.