Perfektní věk na svatbu podle horoskopu: Pro Býky to je 30 let, pro Kozorohy 25

Ženy často už v dětství přemýšlejí nad tím, kdy asi uslyší svatební zvony. Ty dospělé už vědí, že s vdavkami je to trochu složitější a že jim předchází především výběr vhodného partnera. Jakmile najdou toho pravého, mohou si bez obav obléct bílé šaty a s kyticí si sebevědomě stoupnout k oltáři. Věděli jste ale, že ideální věk na vdavky určuje také horoskop?

Beran

Berani, kteří jsou známí svým ohnivým a dobrodružným duchem, často najdou dokonalý protějšek až po pětadvacítce. Energie a nadšení spojené s tímto věkem dokonale ladí s jejich dynamickou osobností, proto se v tu dobu nemusí bát jít k oltáři.

Býk

Přízemní a trpěliví Býci mají tendenci rozkvést ke schopnosti pevného závazku na počátku třicítky. Díky stabilitě a zralosti, které přicházejí s věkem, je pro ně toto období na vdavky ideální.

Blíženci

Blíženci, kteří jsou známí svou dvojí povahou, mohou najít harmonii v období po pětadvacátém roce věku. Tento věk jim umožňuje vyvážit různé aspekty jejich osobnosti a vybrat si partnera, který je dobře doplňuje.

Rak

Rakům, kteří jsou hluboce emocionální a pečující, se často daří ve vztazích před třicítkou. Tento věk jim poskytuje emoční inteligenci potřebnou pro naplňující svazek.

Lev

Lvi se svou charismatickou a sebevědomou povahou mohou najít dokonalý protějšek těsně po třicítce. Tento věk jim umožňuje zazářit v roli partnerů a vybudovat vztah, který bude odrazem jejich přirozených vůdčích schopností.

Panna

Panny, které jsou analytické a praktické, mohou zjistit, že ideální věk pro manželství je zhruba dva roky před třicítkou. Toto období odpovídá jejich touze po stabilitě a řádu ve vztazích.

Váhy

Váhy, které jsou známé svou láskou k rovnováze a harmonii, často považují za ideální věk pro manželství začátek třicítky. Tento věk jim umožňuje nastolit vyváženost.

Štír

Intenzivní a vášniví Štíři mohou považovat za ideální věk pro manželství pár let před třicítkou. Toto období je ideální vzhledem k jejich citové oddanosti a touze po hlubokých vztazích.

Střelec

Dobrodružní a svobodomyslní Střelci mohou dospět k ideálnímu věku pro manželství po třicítce. To jim totiž umožňuje prožívat nová životní dobrodružství s kompatibilním partnerem.

Kozoroh

Kozorohům, kteří jsou disciplinovaní a ambiciózní, se často daří ve vztazích mezi dvaceti pěti a třiceti lety. Tento věk jim umožňuje vybudovat pevné základy pro dlouhotrvající svazek.

Vodnář

Vodnáři, kteří jsou známí svou nezávislou a nekonvenční povahou, mohou pro manželství považovat za ideální věk začátek třicítky. Toto období koresponduje s jejich potřebou intelektuální a emocionální svobody.

Ryby

Citlivé a kreativní Ryby často dosahují ideálního věku pro manželství až déle po dvacítce. Takový věk jim umožňuje vytvořit pohádkový a romantický svazek.

Kdo je vaše spřízněná duše podle horoskopu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.