Kdy otěhotnět podle horoskopu: V Býku to bude smyslné, ve Lvu plné vášnivé energie

Když se žena rozhodne, že je čas mít dítě, není pro ni v tu chvíli mnohdy nic důležitějšího. Otěhotnět je pro někoho snadné, pro někoho naopak náročné. Věděli jste ale, že období nadvlády jednotlivých znamení zvěrokruhu o těhotenství a rodičovství ledacos určují? Podívejte se, co přesně. Může to mít vliv na to, kdy budete chtít počít.

Beran

Berani, vášnivé ohnivé znamení, mají na jaře tendenci vzkvétat. Podle astrologů je toto období ideální pro ty, kteří hledají příval energie, vitality a spontánnosti. Početí v období Berana může jejich cestě k rodičovství dodat extra dávku nadšení.

Býk

S přechodem jara do léta se do popředí dostává zemské a usedlé znamení Býka. Je to období stability, spolehlivosti a smyslnosti. Pokud někdo hledá pevné základy pro svou rodinu, měl by zvážit, zda se během vlády Býka nepokusit o početí.

Blíženci

Blíženci, symbolizovaní dvojčaty, jsou spojováni s přizpůsobivostí a komunikací. S blížícím se létem může přijetí duality Blíženců přinést do rodinného života pocit rovnováhy. Je to období, kdy všestrannost a zvídavost dosahují vrcholu.

Rak

Rak, kterému vládne Luna, symbolizuje emoce, intuici a pečující vlastnosti. Předpokládá se, že početí v období Raka, zejména během úplňku, posiluje citové spojení s dítětem. Je to období zvýšené citlivosti a empatie.

Lev

V letních měsících dominují Lvi, kteří jsou známí svou odvážnou a charismatickou povahou. Sní-li někdo o dítěti s výraznou osobností, měl by zvážit, zda se nepokusit o početí právě v období Lva. Energie tohoto ohnivého znamení by mohla rodinný život naplnit vřelostí a vášní.

Panna

Panna, analytické znamení Země, je ekvivalentem praktičnosti a smyslu pro detail. Plánování početí během přechodu z léta na podzim může do rodičovské cesty a následné výchovy dítěte vnést smysl pro pořádek a pečlivost.

Váhy

Váhy, znamení rovnováhy a harmonie, zahajují podzim. Početí v tomto období může posílit pocit stability v rodinném životě. Je to totiž období, kdy je kladen obzvláště velký důraz na vztahy a partnerství.

Štír

Znamení Štír, které je známé svou intenzitou, vstupuje na scénu s prohlubujícím se podzimem. Pokud na své cestě k rodičovství partneři touží po hlubokém a transformujícím zážitku, měli by zvážit pokus o početí právě v jeho období.

Střelec

Dobrodružné a ohnivé znamení Střelce představuje přechod z podzimu do zimy. Početí v tomto období může do partnerství a následně rodiny vnést touhu po objevování a notnou dávku optimismu. Je to čas, kdy je snadné se chopit nových možností a rozšířit si obzory.

Kozoroh

V zimních měsících vládne Kozoroh, zemské znamení spojené s ctižádostí a stabilitou. Kdo více než po čemkoliv jiném touží po rodině postavené na pevných základech, pro toho snaha o početí v období Kozoroha není rozhodně od věci.

Vodnář

Vodnář, vzdušné znamení, které myslí dopředu, signalizuje příchod jara. Početí v tomto období může potenciálním rodičům a posléze i dítěti do života vnést inovativnost a smysl pro pospolitost. Je to období, kdy lze bez obav zkoumat netradiční přístupy k rodičovství.

Ryby

Jakožto vodní znamení s bujnou fantazií uzavírají Ryby astrologický cyklus. Pokud partneři sní o dítěti s tvůrčí a empatickou povahou, snaha o početí v období tohoto znamení by mohla být nápomocná k dosažení jejich představ a tužeb.

Co je pro vás typické při milování podle horoskopu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.