Velká věštba na únor podle kartářky Helen Stanku: Panny budou řešit peníze, Berani práci

AURA: Měsíční horoskop na únor 2024

Co vás čeká ve druhém měsíci roku 2024? Ke komu přijde láska a oslaví Valentýna se svou spřízněnou duší, komu se bude dařit v práci a koho čeká štěstí? Mnohé vám mohou odhalit karty nebo runy. Přečtěte si předpověď na únor pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaké kouzlo nebo rituál vám uleví od těžkostí a ochrání vás od všeho zlého.

Berani

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Desítka holí. Vypadá to, že se nezastavíte, nebudete vědět co dřív. Bude dobré, abyste se zaměřili na správnou organizaci práce. Můžete mít pocit, že věci tlačíte před sebou a práce vám neustále přibývá. Bude vás stát hodně úsilí, abyste si udělali čas pro sebe.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na únor vychází karta Věž. Něco ve vašem životě se otřese v základech. Budete to muset zbourat a znovu postavit. Pamatujte, že je to pro vaše dobro. Pokud už vám něco neslouží, tak zpravidla přichází situace, kdy se to spláchne. Je to jako bouřka, která dokáže spláchnout dusno a přinese zase čerstvý vzduch, který právě teď potřebujete.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Býky.

Blíženci

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Vyššího soudu, která symbolizuje znovuzrození, očištění a nemá vůbec nic společného s nějakou světskou spravedlností. Je spojena s vyšší spravedlností. Můžete být postaveni před hotovou věc. Mohou se měnit podmínky, okolnosti. Každopádně je to karta šťastná, protože vás z něčeho může uvolnit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na únor vychází karta Smrt, což může znamenat, že se něco ukončuje a něco nového začíná. To, co odchází, zpravidla uvolňuje místo tomu, co přichází.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Raky.

Lvi

Na únor vám z tarotových karet vychází Páže mečů. Počítejte s tím, že se může ve vaší blízkosti objevit nějaký člověk, který je svým způsobem kariérista. Může být příjemný, když se k němu budete příjemně chovat, ale je to člověk, který stoupá nahoru po zádech druhých lidí a hledí hlavně na svůj prospěch. Někdy tato karta může také ukazovat snaživou dámu, která se vrtá do cizích vztahů. Může jít i o obchodní partnery, se kterými budete něco řešit, ale je dobré takové lidi netahat do vlastního života.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na únor vychází Král disků. Budete řešit peníze, práci, jistoty a vypadá to, že byste měli mít dobrý vítr v zádech a šťastnou ruku. A možná i nějakého rádce, který je zkušený, a který ví, jak vám dobře poradit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Panny.

Váhy

Na únor vám z tarotových karet vychází Páže holí. Vypadá to, že se budete učit nějaké nové věci, něčemu se přizpůsobovat, možná budete i cestovat. Může vás okouzlit něco, co souvisí se zahraničím.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na únor vychází karta Sedmička pohárů, což je karta všech možných závislostí, se kterými můžete bojovat. Můžete padat do nějakých starých vzorců, mohou brát za své nedávná novoroční předsevzetí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Štíry.

Střelci

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Rytíř pentaklů a říká, že se budete něčemu novému učit a snažit se přicházet věcem na kloub. Čeká vás práce na něčem, co vyžaduje soustředění a logiku. Také se správně rozmazlíte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Střelce.

Kozorozi

Na únor vám z tarotových karet vychází Rytíř mečů. Budete trošku nerozhodní, nebudete vědět, jakým směrem se vydat, také vás může potrápit někdo, kdo druhým škodí. Zaútočí na vaše slabá místa a vám to ukáže, co je potřeba si srovnat, kde odstranit staré vzorce a staré nefunkční bloky.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na únor vychází Eso pohárů a ukazuje začátek nějakého nového vztahu, zalíbení nebo žhavý flirt. Může k vám přijít nečekaná inspirace.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Vodnáře.

Ryby

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Devítka pohárů. Můžete se na něco těšit, na něco, co nemusí přicházet tak rychle, jak byste chtěli, ale nese to skrytou naději.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.