Velká věštba na únor pro Vodnáře: Měsíc přeje lásce, čeká vás žhavý flirt

VODNÁŘ: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Vodnáře ve druhém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže proti zbytečnému utrácení? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na únor vychází Eso pohárů a ukazuje začátek nějakého nového vztahu, zalíbení nebo žhavý flirt. Může k vám přijít nečekaná inspirace.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty slibují vcelku příjemný start měsíce. Možná přijde nějaká kratší cesta, měli byste řešit i nějaké záležitosti, které se týkají učení nebo úřadů. V průběhu řešení se může objevit nějaká malá mrzutost ohledně dokladů.

Ve druhé dekádě k vám bude proudit ze všech stran spousta informací, z nichž jedna vám bude dělat starosti. Ale vy ji nebudete moci ovlivnit, jen budete přemýšlet, jak se podle toho zařídit. V osobním životě vás čeká příjemné setkání.

Ve třetí dekádě se dostanete do společnosti příjemných lidí. Radost by vám měla udělat nějaká žena, která se vám bude věnovat. Možné je i cestování. Poznáte, že na světě nejste sami, že máte kolem sebe přátele a že je vám dobře.

Kouzlo pro Vodnáře na únor

Kouzlo proti přílišným výdajům se vám určitě bude hodit. Pořiďte si jednu nazlátlou stuhu, udělejte na ni sedm jakkoliv rozmístěných uzlů a noste na levém zápěstí. Zhotovit ji můžete vždy buď na konci, nebo na začátku měsíce.

Únorový výklad karet pro znamení Vodnáře od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.