Velká věštba na únor pro Berany: Měsíc bude hektický, dejte si pozor na své zdraví

BERAN: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Berany ve druhém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A co vás ochrání od negativních energií? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Desítka holí. Vypadá to, že se nezastavíte, nebudete vědět co dřív. Bude dobré, abyste se zaměřili na správnou organizaci práce. Můžete mít pocit, že věci tlačíte před sebou a práce vám neustále přibývá. Bude vás stát hodně úsilí, abyste si udělali čas pro sebe.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty jsou moc pěkné, hned začátek měsíce bude příznivý, přichází velmi pozitivní věci, které jsou spojené s vaší prací. Dařit se vám bude také vše, co je spojené s lékaři, můžete dostat termíny, na které jste dlouho čekali, můžete mít lepší výsledky. A dařit se vám budou také změny, které budete chtít dělat v rámci zdravého životního stylu. Stojí při vás i dobré vztahy a láska.

Ve druhé dekádě buďte opatrní, může přijít únava a vyčerpání. Viróza vám může překazit vaše plány, tak dávejte pozor na své zdraví. Řešit budete také finance a možné je i cestování.

Ve třetí dekádě mohou pokračovat problémy se zdravím, zkuste tomu předejít, myslete na prevenci, doplňte vitamíny. V práci mohou přijít nějaké změny a vy můžete mít strach, že přijdete o peníze. Jsou to ale věci, které neovlivníte, naštěstí vše dopadne lépe, než si myslíte.

Ochrana pro Berany na únor

Vytvořte si ochranný sáček, který dokáže pohltit negativní energii. Měl by být zhotovený z bílé látky. Dejte do něj tři kamínky, které jste našli někde na křižovatce, trošku česneku, špetku černé země a špetku soli. Pak jej uložte pod koberec nebo pod podlahu. Působí čtrnáct dnů, potom je dobré sáček spálit a popel zahrabat do země, abyste negativní energii nezačali znovu absorbovat do sebe.

Únorový výklad karet pro znamení Berana od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.