Co předpověděla pro rok 2024 slavná kartářka? Čekají nás skvělé příležitosti i zúčtování

Helen Stanku vyčetla z karet, co nás čeká v roce 2024

Rok 2024 bude podle kartářky Helen Stanku karmický. Čeká nás zúčtování, sklidíme to, co jsme zaseli, ale také se můžeme těšit na finanční hojnost a spoustu nových příležitostí. Co ještě předpověděla?

Podle slavné kartářky Helen Stanku nás letos čeká rok plný transformace i léčení. Je potřeba počítat s tím, že některé věci jsou dané a s nimi nic neuděláme, ale již v první polovině roku dojde k velkým změnám. Čeká nás hodně práce, hodně povinností a bude potřeba stanovit si nějaké hranice, kam ostatní ve svém životě pustíme, a kam už ne. Důležité je uchovat si víru v to, že to všechno má smysl.

Rok 2024 bude plný skvělých příležitostí

Začátek roku bude svižný, hodně lidí si konečně po svátcích odpočine. S přicházejícím jarem je potřeba počítat s tím, že je dobré vytvořit si rezervy, nejen silové, aby měl člověk dostatek energie, ale také materiální a finanční. Mohou totiž přijít nějaká překvapení.

Léto bude klidné a veselé. Někdo bude řešit finance a někdo také nové příležitosti. Celkově letošní rok bude hodně o příležitostech. Přichází i finanční prosperita, ale to se týká lidí, kteří budou ochotni pro to něco dělat. Ti, kteří chytí příležitosti, které tento rok nese, za pačesy, to vystřelí někam nahoru. Avšak neodkládejte start těchto změn na později, začněte hned od začátku roku.

Číslem roku je osm a bude rokem karmickým

Číslem tohoto roku je osmička, která má ráda peníze, ale je také karmická. Takže lidé budou sklízet to, co zaseli. Co dají, to zase dostanou zpátky. Osmička přeje také intimnostem a sexu, dařit se bude lásce i vášni. Vztahy budou letos velmi transformační. Ty, které jsou udržovány pouze ze zvyku, mohou skončit nebo se měnit. Lidé přestanou stavět vzdušné zámky, ale začnou se dívat na život úplně jinak. Všichni, kdo seberou odvahu vzít život do svých rukou jak v pracovní, tak v soukromé oblasti, budou velmi úspěšní a hlavně spokojení.

Mohlo by vás zajímat: Kouzla pro šťastný rok 2024 podle kartářky. Jak si přivolat lásku i peníze? Zkuste sůl a klíč

Rituál pro větší hojnost

Měli bychom si uvědomit, co všechno máme. Spoustu věcí totiž bereme jako samozřejmost, ale v jiných částech světa to samozřejmé není. Je potřeba být vděční za to, co ve svém životě máme a využít svého postavení k tomu, abychom pomáhali druhým. Pokud chcete posílit plány nebo nové začátky, můžete si udělat rituál, kdy si vezmete sklenici, do té nasypete mince, dolijete perlivou vodou, sklenici zavíčkujete a dáte na parapet na slunce. Měly by vám přinést prosperitu a hojnost.

Celý rozhovor s kartářkou Helen Stanku si můžete poslechnout v úvodním videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.