Horoskop lásky pro rok 2024: Raci se nechají vést intuicí, Štíři projdou transformací

Láska dává našim životům docela jiný rozměr a většina z nás si život bez ní neumí představit. Podívejte se, co si hvězdy připravily pro jednotlivá znamení zvěrokruhu pro letošní rok 2024. Bude plný lásky, nebo si na ni budete muset ještě počkat?

Beran

Jedince narozené ve znamení Berana potěší, že láska je na obzoru. V roce 2024 potkají hned několik zajímavých jedinců a prožijí vášnivé noci, nakonec ale s některým z nich spontánně zažehnou jiskru, z níž se při správné péči může stát plamen.

Býk

Pro Býky bude v roce 2024 klíčová stabilita. Hvězdy je podpoří v tom, aby se soustředili na budování silných základů, na kterých stavění vztahů nebude problém. Nápomocná jim v tom bude trpělivost a schopnost komunikovat.

Blíženci

Blíženci se mohou těšit na rok plný prozkoumávání. Při svých dobrodružstvích se seznámí s novými lidmi, s nimiž se rozhodně vyplatí více poznat, a především ukázat jim své pravé já. Právě svými osobnostními rysy totiž mohou někoho zaujmout.

Rak

Kdyby život byl pódium, tak by na něm v případě Raků pro rok 2024 láska stála přímo vpředu jako frontman kapely. Raci zformují nová pouta, ta, co už mají, budou prohloubena. To především díky tomu, že se nechají vést intuicí a nebudou se bát vlastní zranitelnosti.

Lev

Lidé narození ve znamení Lva se mohou těšit na rok plný vášně a romantiky. Ve vztazích je čeká silné jiskření a spousta nezapomenutelných momentů. Stačí, aby naslouchali svému srdci a nechali se jím vést kdykoliv, když si nebudou ohledně něčeho jistí.

Panna

Pro Panny se rok 2024 ponese ve znamení uzdravování a poznávání sebe sama. Ačkoliv mohou pociťovat touhu po partnerském vztahu, měly by se soustředit především na sebe, začít se mít rády a dopřávat si náležitou péči.

Váhy

Rovnováha je pro Váhy neodmyslitelnou součástí života a v roce 2024 bude potřeba ji získat i v milostných vztazích. Aby se vše dařilo jak má, bude nezbytné si veškerá velká rozhodnutí důkladně rozmýšlet a umět dělat kompromisy, které nastolí harmonii.

Štír

Štírům rok 2024 přinese intenzitu a vášeň. O to víc, když budou ochotni se ponořit do hloubky vlastních emocí a projít transformací, která bude pro jejich milostný život v budoucnu důležitá. Změny jsou nasnadě.

Střelec

Neposední Střelci by se měli připravit na 12 měsíců plných dobrodružství a spontánnosti. Přestože se při zemi nedrží a jsou ochotni podniknout ledacos, když naplno vystoupí ze své komfortní zóny, lásku najdou ihned. S ní se pak mohou do svého komfortu vrátit.

Kozoroh

Vyslyšet volání závazků a stability by se v oblasti vztahů mělo vyplatit Kozorohům. Soustředit by se měli především na dlouhodobé cíle a budování neotřesitelných pout, která budou mít potenciál překonat případné komplikace.

Vodnář

Nekonvenčnost není Vodnářům cizí obecně, ale v lásce by se na ni měli v roce 2024 zaměřit. Měli by mít otevřenou mysl a nechat lásku, aby je mohla překvapit, protože je čeká spousta vzrušujících a nečekaných zvratů.

Ryby

Duchovní spojení a emocionální hloubka. To je to, čemu by Ryby v milostných vztazích měly jít v novém roce vstříc. Vyloučit ze svého života lidi, kteří je pomalu tráví, a naopak pečovat o ty, s nimiž život dává smysl. Uvědomí si tak, koho skutečně chtějí po svém boku.

Rok 2024 podle výkladu karet Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.