Astročlánky

14. prosince 2023 05:30

Eliška Reiglová

5 znamení, která v roce 2024 zbohatnou: Berani využijí příležitost, Býci oslaví úspěch

S příchodem nového roku si lidé často dávají předsevzetí a jedním z nich bývá zbohatnutí. O tom, komu se takové přání skutečně splní, ale nerozhodují jen ambice a odhodlání. Vliv na finanční status v roce 2024 bude mít i znamení zvěrokruhu. Kterých 5 skutečně zbohatne?

Beran

Dynamičtí Berani jsou proslulí svým neutuchajícím drivem a odhodláním. Jde o přirozené vůdce, kterým se bude v roce 2024 podle hvězd po finanční stránce dařit. Budou se jim naskýtat velmi lukrativní příležitosti a oni budou dobře vědět, které využít.

Lev

Charismatičtí Lvi dokážou své sebevědomí a přitažlivost v novém roce využít k tomu, aby si finančně výrazně polepšili. V novém roce se proto mohou těšit na hojnost a prosperitu, která se na jejich majetku výrazně promítne.

Váhy

Když dojde na vyváženost, jedno rameno znamení Váhy se bude pod tíhou peněz v novém roce propadat. Lidé narození v tomto znamení před sebou mají měsíce plné prosperity a lukrativních pracovních vztahů, díky kterým dosáhnou ve financích rovnováhy.

Kozoroh

Ambiciózní a disciplinovaní Kozorozi budou s novým rokem vstupovat také na pomyslnou hranici finančních úspěchů. Zúročí svou schopnost dát do práce vše, oddanost a strategii. Peníze se jim tak jen pohrnou.

Býk

Býci se drží při zemi a jsou velmi praktičtí, což jsou vlastnosti, které jim předpovídají, že v roce 2024 získají spoustu peněz. Bude se to přitom dařit postupně, a to především díky možnostem skutečně výhodných investic a založení spořícího účtu s dobrým úrokem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.