Astročlánky

14. prosince 2023 05:30

Eliška Reiglová

5 znamení, která v roce 2024 zbohatnou: Berani využijí příležitost, Býci oslaví úspěch

S příchodem nového roku si lidé často dávají předsevzetí a jedním z nich bývá zbohatnutí. O tom, komu se takové přání skutečně splní, ale nerozhodují jen ambice a odhodlání. Vliv na finanční status v roce 2024 bude mít i znamení zvěrokruhu. Kterých 5 skutečně zbohatne?

Beran

Dynamičtí Berani jsou proslulí svým neutuchajícím drivem a odhodláním. Jde o přirozené vůdce, kterým se bude v roce 2024 podle hvězd po finanční stránce dařit. Budou se jim naskýtat velmi lukrativní příležitosti a oni budou dobře vědět, které využít.

Lev

Charismatičtí Lvi dokážou své sebevědomí a přitažlivost v novém roce využít k tomu, aby si finančně výrazně polepšili. V novém roce se proto mohou těšit na hojnost a prosperitu, která se na jejich majetku výrazně promítne.

Váhy

Když dojde na vyváženost, jedno rameno znamení Váhy se bude pod tíhou peněz v novém roce propadat. Lidé narození v tomto znamení před sebou mají měsíce plné prosperity a lukrativních pracovních vztahů, díky kterým dosáhnou ve financích rovnováhy.

Kozoroh

Ambiciózní a disciplinovaní Kozorozi budou s novým rokem vstupovat také na pomyslnou hranici finančních úspěchů. Zúročí svou schopnost dát do práce vše, oddanost a strategii. Peníze se jim tak jen pohrnou.

Býk

Býci se drží při zemi a jsou velmi praktičtí, což jsou vlastnosti, které jim předpovídají, že v roce 2024 získají spoustu peněz. Bude se to přitom dařit postupně, a to především díky možnostem skutečně výhodných investic a založení spořícího účtu s dobrým úrokem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.