Velká věštba na únor pro Střelce: Přijde k vám nabídka, která se neodmítá

STŘELEC: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Střelce ve druhém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo vás ochrání? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Rytíř pentaklů a říká, že se budete něčemu novému učit a snažit se přicházet věcem na kloub. Čeká vás práce na něčem, co vyžaduje soustředění a logiku. Také se správně rozmazlíte.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují začátkem měsíce nějaké zklamání, schůzka, kterou jste měli mít, nevyjde. Mohou do toho vstoupit nějaké věci, které ale nejsou záměrem, jsou jednoduše dané a vy si to dobře v hlavě srovnáte. Nakonec se dohodnete a najdete nějaké schůdnější řešení. V práci by se vám mělo dařit. Je možné, že se naučíte nějaké nové postupy.

Ve druhé dekádě si vás může zavolat někdo z vedení nebo někdo, koho si vážíte, a bude pro vás mít nabídku, která se nevyplatí odmítnout.

Ve třetí dekádě někdo ve vašem okolí může žárlit na vaše úspěchy, možná vám i vyčte, že vy se máte dobře a je vám hej, zatímco on má problémy. Ale vše skončí dobře a vy budete mít svůj klid.

Kouzlo pro Střelce na únor

Kdysi se čarovalo také na to, aby přišel hazardní hráč k rozumu, tak pokud někoho takového máte ve svém okolí, můžete vyzkoušet kouzlo ze starých grimoárů. Potřebovat budete šedou stuhu, dvanáct rovnoměrné rozmístěných uzlů a modrým inkoustem na tu stuhu napište jméno hráče, stuhu potom zavěste na sedm dní a sedm nocí na opuštěný strom. A po uvedené době je potřeba stuhu spálit a trošku z popele přimíchat do nápoje dotyčné osoby a zbývající popel rozprášit do větru.

Únorový výklad karet pro znamení Střelce od Helen Stanku:

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.