Velká věštba na únor pro Blížence: Dejte si pozor na to, co říkáte druhým

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na únor 2024

Co čeká Blížence ve druhém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A co vás ochrání od negativních energií? Přečtěte si předpověď na únor, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Vyššího soudu, která symbolizuje znovuzrození, očištění a nemá vůbec nic společného s nějakou světskou spravedlností. Je spojena s vyšší spravedlností. Můžete být postaveni před hotovou věc. Mohou se měnit podmínky, okolnosti. Každopádně je to karta šťastná, protože vás z něčeho může uvolnit.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty na začátek měsíce ukazují, že byste mohli o vlásek uniknout něčemu ne zrovna příjemnému. Může se to týkat zdraví, nějakých pracovních průšvihů a také se to může týkat nějakého úniku informací. Někomu byste něco mohli říct a ono by to mohlo později nabrat zvláštní směr. Ale nic se nejí tak horké, jak se uvaří a vše by mělo dobře dopadnout. Vrhnete se na pracovní záležitosti, které potřebujete dodělat. Čekají vás také nějaké výdaje, které ve vás mohou vzbuzovat strach, ale nemusíte se bát. Nakonec najdete způsob, jak se s tím vypořádat a bude to lepší, než si myslíte.

Ve druhé dekádě budete nejspíš cestovat, což vám udělá radost. A potom se znovu ukazuje nějaká informační bouře. Dávejte velký pozor na to, co kde o sobě dáváte vědět, protože vám hrozí zase nějaký průšvih. Hlídejte si i svá hesla a přístupy. Dobrá zpráva je, že to nebude mít dlouhého trvání.

Ve třetí dekádě se nadechnete a uvědomíte si, čeho jste docílili. Pokud zvažujete změnu práce, pak vás čekají pohovory, ale také další vzdělávání, které vám do budoucna pomůže. Jediné, na co si dávejte pozor, jsou cesty, ukazují se nějaké mrzutosti. Ale jinak není nic, co byste nezvládli.

Ochrana pro Blížence na únor

Kdybyste potřebovali ochranu, vyzkoušejte ochranný sáček vyrobený z pytloviny, do kterého dáte křen, trochu pavučin, usušené rybí oko a kůru z topolu. Sáček převažte a zahrabejte do země na třicet dnů někde v blízkosti vašeho příbytku, ideálně z východní strany. Ochrání vás pak předtím, kdyby vás snad někdo chtěl očarovat.

Únorový výklad karet pro znamení Blíženců od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.